Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.07.2018

Гребінківська міська рада приєдналася до Дня родини


Юний поет Дмитро Липницький прочитав власний вірш


Гребінківська міська рада приєдналася до Дня родини10 липня Гребінківська міська рада приєдналася до Дня родини, відзначивши сім'ї військовослужбовців Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади.

На свято були запрошені родини, які є нашою гордістю – Овраменко Євгеній Володимирович з донькою та сином, Сучок Анатолій Григорович з дружиною та донькою Анастасією, Чирка Микола Віталійович з дружиною, маленькою донечкою та сином, Липницький Андрій Дмитрович з дружиною та сином.

Родинна зустріч, а наші військовослужбовці є справді товаришами, які підтримували один одного і під час війни, і тут, уже в мирний час, пройшла на одному подиху в Гребінківській міській публічній бібліотеці.

Юний поет Дмитро Липницький прочитав власний вірш і розповів, що родина дуже часто допомагає йому в римуванні. Сім'ї розповіли про свої традиції, зустрічі, про їхні плани на майбутнє та мрії їх маленьких дітей.

Міська рада прийняла рішення відзначити ці родини сертифікатами, дружинам і донечці – квіти, а найменші діти напередодні  отримали безкоштовні  квитки на цирк.

Схожі матеріали:
👁 711
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: День родини, Гребінка, міська рада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ