Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.09.2017

Гребінківська міська рада збільшила видаткову частину бюджету


Бюджет за 8 місяців виконано на 107,7%


Гребінківська міська рада збільшила видаткову частину бюджету7 вересня відбулася 19-а позачергова сесія міської ради. Присутні на сесії 17 депутатів.

 Вони розглянули питання порядку денного: про підсумки виконання бюджету міста за 8 місяців 2017 року, про внесення змін до бюджету міста на 2017 рік, про внесення змін до міських програм та кошторису витрат, про затвердження розпоряджень міського голови, прийнятих в міжсесійний період з питань внесення змін до бюджету міста, про затвердження розпоряджень міського голови про надання матеріальної допомоги відповідно до міських Програм та додаткові питання про встановлення розміру кошторисної заробітної плати про здійснення будівництва об’єктів за рахунок коштів бюджету, про виділення земельної ділянки та виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в м. Гребінка по вул. Героїв України для будівництва міні-футбольного майданчика зі штучним покриттям.

Всі питання були попередньо розглянуті на спільному засіданні міськвиконкому та постійних комісій та рекомендовані до прийняття на сесії.

Бюджет за 8 місяців виконано на 107,7%. Міська рада збільшила видаткову частину і виділила кошти під деякі міські програми, серед них програма підтримки соціально-економічного розвитку міста та програма покращення балогоустрою в місті (будівництво водопровідної мережі по вул. Патріотів, Коцюбинського та по вул. Квіткова, поточний ремонт дороги по вул. І. Франка, по вул. Городищенська, поточний ремонт асфальтобетонних покриттів проїзду до автостанції та ін ).

Всі питання порядку денного депутати підтримали і прийняли відповідні рішення. Провів сесію міський голова В. І. Колісніченко.

Схожі матеріали:
👁 769
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: бюджет




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ