Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.02.2017

Гребінківська школа №1: До 205- річчя з дня народження Є.П. Гребінки


На цьому святі мова йшла про благодійність у житті родини Є.П.Гребінки


Гребінківська школа №1: До 205- річчя з дня народження Є.П. Гребінки31 січня 2017 року учні 7-9 класів Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 разом із педагогом – організатором школи Гетьман Н.А. були запрошені на захід «Добро у моєму житті», який провела завідуюча районним краєзнавчим музеєм Безвиненко Л.А.

На цьому святі мова йшла про благодійність у житті родини Є.П.Гребінки, про добрі справи нинішнього молодого покоління, звучали твори відомого байкаря, а також романси на слова Є.П. Гребінки.

Виставка виробів учнів Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, яка проходила в рамках районного свята з нагоди 205- річчя з дня народження Є.П.Гребінки


 






ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська школа №1: Загальношкільні батьківські збори

3 лютого 2017 року в приміщенні центральної районної бібліотеки для дорослих відбувся виховний захід з нагоди святкування 205- річчя з дня народження Є.П.Гребінки. На це дійство були запрошені учні 9 класу Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1. Нікого не залишили байдужими твори, які прозвучали на цьому святі.
 







 
Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1


Схожі матеріали:
👁 1255
Категорія: Шкільний екран
Теги: №1, виставка, школа, шкільний екран, бібліотека, Євген Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ