Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.10.2016

Гребінківська школа №1: До Європейського дня протидії торгівлі людьми


Мороз О. Д. продемонструвала документальний фільм та презентацію на дану тематику


Гребінківська школа №1: До Європейського дня протидії торгівлі людьмиЗ метою виконання постанови Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2016 р. № 111 “Про затвердження Державної соціальної програми протидії торгівлі людьми на період до 2020 року” та наказу Міністерства від 08.04.2016 № 405 в Гребінківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 18 жовтня проводились інформаційні кампанії до Європейського дня протидії торгівлі людьми, спрямовані на усвідомлення дітьми та молоддю знань про те, що найвищою цінністю будь – якої держави, у тому числі й України, є людина, її життя і здоров’я, честь, і гідність, недоторканність та безпека, а також з питань безпечної міграції та ризиків потрапляння в ситуації торгівлі людьми.

17 жовтня 2016 р. Мороз О.Д. провела виховний захід серед учнів 8 класу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мар'янівська школа імені Є.П.Гребінки: Козацькому роду - нема переводу!

Кожен учень мав змогу ознайомитися з інформаційним буклетом, де вказані контакти, куди можна звернутися в разі потреби. Мороз О.Д. продемонструвала документальний фільм та презентацію на дану тематику.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.
 






Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1


Схожі матеріали:
👁 839
Категорія: Шкільний екран
Теги: Гребінківська школа №1, торгівля людьми




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ