Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.05.2016

Гребінківська школа №1: Школа екстремальних ситуацій


Кожна людина повинна вміти надати першу допомогу


Гребінківська школа №1: Школа екстремальних ситуаційВ рамках проведення місчника з охорони праці учні 1-4 класів взяли участь у тренінгу "Школа екстремальних ситуацій".

У житті, на жаль, трапляються ситуації в яких необхідно надати людині, що отримала травму або погано себе почуває, першу допомогу. Ці питання вирішують аптечки першої допомоги. Нещасні випадки часто відбуваються в умовах, коли немає можливості швидко повідомити станцію швидкої допомоги.

Кожна людина повинна вміти надати першу допомогу. І навіть діти повинні вміти користуватися аптечкою. З цією метою було проведено перше заняття в «Школі екстремальних ситуацій».

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Гребінківська ЗОШ №1: 71-річниця перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Діти знають, що повинно бути в аптечці. Вони складають аптечку для пришкільного літнього табору і розповідають, як і коли потрібно користуватися тими чи іншими лікарськими засобами. Заняття провели вчителі початкових класів Віниченко Г.П., Саволенко Л.М., Юрченко І.В., Колесник І.М.
 













 
Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1


Схожі матеріали:
👁 670
Категорія: Шкільний екран
Теги: №1, Школа екстремальних ситуацій, школа, перша допомога. діти




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ