Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.11.2016

Гребінківська школа №1: Тиждень початкових класів


Тиждень був цікавим і насиченим, адже щодня учні мали змогу дізнаватися щось нове


Гребінківська школа №1: Тиждень початкових класівЗа традицією та відповідно річного плану роботи МО вчителів початкових класів в Гребінківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 в жовтні місяці в школі проходив тиждень початкових класів.

Тиждень був цікавим і насиченим, адже щодня учні мали змогу дізнаватися щось нове.

Робота тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку учнів.

Понеділок Казковий світ дитинства

17 жовтня 2016 року розпочався тиждень початкових класів святом « Перший раз у – 1 клас!».

Дружна шкільна родина прийняла у свої ряди первачків.

Діти готували вірші, співали пісні, інсценували виставу про важливість навчання, отримали посвідчення першокласників, а потім в подарунок отримали смачний торт.

Вівторок День здоров’я

З неабияким ентузіазмом і завзяттям проходило фізкультурно – художнє свято «Свято здоров’я», яке провела Юрченко І.В.. Жвавою, веселою і хвилюючою видалась конкурсна гра між учнями 1-4 класів.

Вболівали і переживали за свої команди не тільки учні, а й класоводи. Яскраві враження в учнів та вчителів залишив усний журнал «Здоров’я – це скарб ». Весело і з ентузіазмом учні на ГПД грали в спортивні ігри.

 







Середа День української мови

"Забута казка - це золоте намисто, яке впало на морське дно" - кажуть старі люди. І щоб не втратили наступні покоління такого намиста, ми повинні зберігати у своїй пам’яті перлини народної мудрості, розшукувати народних мудреців, які зберігають в пам’яті безліч казок, народних оповідок, пісень, прислів’їв. Мабуть, на Землі немає людини, яка б не любила казок.

Адже змалку казка навчала нас уявляти та мріяти, радіти й сумувати. У казках уславлюється сміливість, мудрість, прагнення до справедливості. Казка посідає важливе місце і у громадянському вихованні. У народних казках, на основі яскравих контрастних протиставлень, показано добрі і погані вчинки, Добро і Зло.

Діти вчаться розуміти мораль казки, диференціюють Добро і Зло і приймають сторону Добра. Саме тому в рамках тижня початкових класів було розроблено і проведено Віниченко Г.П. «Подорож країною казок», виставку малюнків до улюблених казок. А вихователь ГПД Муржа Д.А. провела вікторину « Чарівні казки».

 




 

Четвер День любителів природи

Розвиток пізнавального інтересу – одне з головних завдань початкової школи і водночас найважливіший фактор успішності навчання на всіх ступенях освіти. Саме інтерес в такій серйозній справі, як навчання, здатен викликати подив, пробуджувати думку.

Підштовхувати до відкриттів і знахідок,досліджувати життя в усіх його проявах, створювати позитивний емоційний фон процесу пізнання. Саме виховна година « Моя Полтавщина», яку провела Колесник І.М. допомагала пробуджувати пізнавальний інтерес до вивчення рідного краю, своєї України.

Провели природоохоронну акцію: «Допоможемо пташкам взимку». Діти збирали та заготовляли насіння для годівничок.
 




П’ятниця День творчості

Цікаві роботи учнів були представлені на виставці виробів з природного матеріалу. Усі отримали неймовірні емоції від побаченого. Провели рейд – перевірку збереження стану підручників «Живи, книго!», влаштували « Книжкову лікарню»

 










 

Понеділок День добрих справ і компліментів

«Днем добрих справ і компліментів», в якому учні говорили добрі, ніжні, ласкаві слова, допомагали одне одному, а вчителі залюбки кожному учневі писали компліменти в щоденник завершився тиждень.

А на святі» Золота осінь» неможливо було втриматися від оплесків, коли учні натхненно і виразно читали вірші, інсценізували епізодичні сюжети, співали і танцювали. Усі отримали неймовірні емоції від побаченого та почутого.




















 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проведено нараду заступників директорів

Тиждень початкових класів закінчився, але продовжуватиметься праця вчителів, які пробуджують творчість і пізнання, підтримують інтерес та бажання вчитися. Учителі початкових класів ще раз довели, що вони справжні фахівці своєї справи, а учні нашої школи – найрозумніші, найталановитіші.
 
Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1


Схожі матеріали:
👁 948
Категорія: Шкільний екран
Теги: тиждень початкових класів, освіта, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ