Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.09.2016

Гребінківська школа №4: До 73 річниці з Дня визволення Гребінківщини


До 73 річниці з Дня визволення Гребінківщини у Гребінківській ЗОШ №4 проведено тематичні виховні заходи


Гребінківська школа №4: До 73 річниці з Дня визволення ГребінківщиниДо 73 річниці з Дня визволення Гребінківщини у Гребінківській ЗОШ I-IIIст. №4 проведено тематичні виховні заходи, інформування за участю голови Ради ветеранів Неруша В.М., голови Спілки офіцерів Дехтяря Ю.Г., учасника АТО Деркача Д.О.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська школа №4: Спортивно-розважальне свято

16.09.2016 року учні 8-Б класу (класний керівник Ільчук А.І.) взяли активну участь у виставці квітів, присвяченій визволенню Гребінківщини від німецько-фашистських загарбників.

Після закінчення уроків відвідали могилу розстріляних у Корніївському яру поклали квіти до пам'ятника, вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання та впорядкували територію.

Учні 9-Б класу з класним керівником Карповичем С.П. взяли участь у покладенні квітів біля пам`ятника воїнам 10 танкового корпусу, звільнивших місто від німецько-фашистських загарбників.

19 вересня 2016 року учні разом з адміністрацією школи взяли участь у проведенні мітингу та покладенні квітів до Стели Слави з нагоди 73-річниці визволення Гребінківщини від фашистських загарбників.
 













 
Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст.№4


Схожі матеріали:
👁 1254
Категорія: Шкільний екран
Теги: Гребінківщина, день визволення, ЗОШ №4




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ