Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.09.2016

Гребінківська школа №4: Місячник "Увага! Діти на дорозі!"


Серед учнів школи проводяться конкурси малюнків та плакатів «Безпека – це життя!», виховні години та тематичні уроки, театралізовані зустріч


Гребінківська школа №4: Місячник "Увага! Діти на дорозі!"В Україні стартував місячник “Увага! Діти на дорозі!” Він триватиме до 20 вересня. Мета проведення цього комплексу профілактичних заходів – забезпечення безпеки маленьких пішоходів дорогою до школи.

Адміністрація Гребінківської ЗОШ І-ІІІст.№4 закликає батьків приділити необхідну увагу безпеці дітей на дорозі.

Літні канікули добігли кінця, а це означає що на вулицях міст та селищ знову  побільшає маленьких пішоходів.

Пам’ятайте – безпека ваших дітей насамперед залежить від вас. Не полінуйтеся вкотре нагадати дітям основні правила безпечної поведінки на дорозі, пройдіть з ними маршрутом від будинку до школи, звертаючи увагу на особливості дорожнього руху. І, звичайно, дотримуйтесь правил  самі, адже найкраще навчання – це ваш особистий приклад правильної поведінки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Методоб'єднання педагогів-організаторів

В  рамках  місячника «Увага! Діти на дорозі» у Гребінківській ЗОШ І-ІІІст.№4  проводяться профілактичні заходи. Головною метою  яких є  збереження життя і здоров'я дітей на дорогах. Серед учнів школи проводяться конкурси малюнків та плакатів «Безпека – це життя!», виховні години та тематичні уроки, театралізовані зустрічі.















Друзі, приєднуйтеся до наших груп "ВКонтакте" та у "Фейсбуці"
Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст.№4


Схожі матеріали:
👁 1139
Категорія: Шкільний екран
Теги: школа, діти, діти на дорозі




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ