Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.05.2017

Гребінківська школа №4: Тиждень національно-патріотичного виховання


До Дня пам’яті та примирення, Дня Перемоги пройшла виховна година


Гребінківська школа №4: Тиждень національно-патріотичного виховання3 травня 2017 р. у 7-А класі (класний керівник Терещенко О.М.) була проведена виховна година "Війна очима нащадків" до 72 річниці з Дня перемоги над нацизмом.

Учні поділилися спогадами про своїх родичів, які пережили лихі роки війни та показали фото із сімейних архівів.

До Дня пам’яті та примирення,  Дня Перемоги у 7-Б класі (кл. керівник Богуш Т.М.) пройшла виховна година «Завжди потрібно пам’ятати». Учням було запропоновано дати відповідь на кілька питань про Другу світову та Велику Вітчизняну війну, які дозволили зрозуміти, що діти знають про страшні події середини минулого століття.

Була переглянута виставка фотографій військових кореспондентів часів війни та фрагмент документального фільму про Велику Вітчизняну. Діти наочно побачили: скільки це – 125 грамів блокадного хліба.  






 

До 72- річниці Перемоги над нацизмом у 10-Б класі (класний керівник Соловей ВМ) проведено класну годину  «Війна очима українських письменників».






 

Урок пам'яті для учнів 1-х класів (класні керівники Правдицька Л.В., Шапошник С.В.), 10-А кл. (класний керівник Крутій Т.І.) провела завідуюча Краєзнавчим музеєм Гребінківського РБК Безвиненко Л.А.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська школа №1: Всесвітній день охорони праці

У виконанні завідуючої Олександрівським БК Огієвич Інни прозвучали пісні на війському тематику.






















 
Чимало свят дарує нам весна,як в рідний дім повернення з дороги. Та є найбільш хвилюючим для нас - величне свято Перемоги. Напередодні свята учні початкових класів під керівництвом вчителів провели урок пам`яті біля пам`ятника героя-земляка Г.С. Кагамлика та біля танка, що є символом звільнення нашого міста.






 

4 травня 2017 р. в 3-А і 3-Б класах (вчителі Єгорова Н.І., Даценко С.А.) проведена класна година "Ніхто не забутий, ніщо не забуто". Учні вшанували пам`ять загиблих покладанням квітів до підніжжя пам`ятника.









У 4-Б класі (класний керівник Литвиненко В.А.) відбудеться класна година на тему: "Славимо подвиг, славимо мир!".

Учні відвілали виставку книг у шкільній бібліотеці "Ніколи знову...".

Здійснили екскурсію до пам`ятника загиблим воїнам, де вшанували пам`ять героїв декламуванням віршів, хвилиною мовчання, покладанням квітів.










4 травня 2017 р. учні 8-А класу (класний керівник Фойт С.М.) здійснили екскурсію до пам`ятника Г.С. Кагамлика, де вшанували пам`ять загиблого героя-земляка хвилиною мовчання, покладанням квітів.



 

Вихованці ГПД на чолі з вихователями Малукою І.П. та Чигрин О.О. відвідали районний музей напередодні Дня пам`яті та примирення та Дня Перемоги.


Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст.№4


Схожі матеріали:
👁 1020
Категорія: Шкільний екран
Теги: школа №4, День Перемоги, день примирення, шкільний екран




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ