Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.09.2016

Гребінківська школа №4: Уроки економіки


Завдання уроків економіки в тому, щоб допомогти учням побачити власне місце в економічних процесах


Гребінківська школа №4: Уроки економікиЗавдання уроків економіки в тому, щоб допомогти учням побачити власне місце в економічних процесах, наштовхнути на роздуми про майбутній фах.

Обираючи свій життєвий шлях у молодому віці, свою майбутню професію, потрібно не лише враховувати власні вподобання, а й знати, які професії і чому найближчим часом можуть стати непотрібними, а які, навпаки, матимуть попит. Не зайвою буде й інформація про рівень оплати певних видів праці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська школа №4: До 73 річниці з Дня визволення Гребінківщини

Саме з цією метою вчителем Терещенко О.М. був запрошений фахівець з профорієнтації І категорії відділу надання соціальних послуг Гребінківського районного центру зайнятості Гапонова Вікторія Володимирівна.

Вона ознайомила учнів з функціями центру зайнятості, розповіла, які професії користуються попитом на ринку праці та провела тестування  щодо нахилів учнів до певних професій. Зустріч була цікавою та змістовною.

 
 

Друзі, приєднуйтеся до наших груп "ВКонтакте" та у "Фейсбуці"
Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст.№4


Схожі матеріали:
👁 909
Категорія: Шкільний екран
Теги: школа №4, Терещенко, уроки, Уроки економіки




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ