Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.12.2016

Гребінківська школа №4: Всеукраїнський тиждень права


В 7-А класі відбулася година спілкування на тему «Людина і суспільство»


Гребінківська школа №4: Всеукраїнський тиждень права«Людина і суспільство»

Напередодні 10 грудня, міжнародного свята Дня прав людини в 7-А класі (Терещенко О.М.) відбулася година спілкування на тему «Людина і суспільство» за участю завідуючої районним краєзнавчим музеєм Безвиненко Л.А..

 Діти довідалися багато цікавого з історії рідного краю від часів Другої світової війни до часів АТО. Людмила Андріївна розповідала про різні життєві ситуації та про те, що завжди, в будь-яких життєвих умовах потрібно залишатися Людиною.   

Відеолекторії

Головний спеціаліст Гребінківського бюро з надання правової допомоги Прошкіна Анастасія Владиславівна провела для учнів 6-А, 6-Б та 7-А класів ( Отченко С.О., Мірошніченко В.В., Терещенко О.М.) відеолекторій на тему «Праця неповнолітніх».






ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська школа №4: Конкурс "КЕНГУРУ"

Екскурсії до суду

Учні 7-А, 7-Б та  9-А класів (Терещенко О.М., Богуш Т.М., Лимар І.Г.) побували на екскурсії в Гребінківському  районному суді. Суддя і голова районного суду загальної юрисдикції Мудрак Леся Миколаївна розповіла про функції суду та провела цікаву та пізнавальну екскурсію в будівлі суду.

 





«Суд над Цигаркою»

За статистикою, найпоширеніша шкідлива звичка серед школярів -  тютюнопаління. На спільній  виховній годині учнів 7-х класів учнями 7-А класу продемонстрований суд над Цигаркою, під час якого учнів ознайомили з усіма негативними  наслідками куріння.

 





Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.
 
Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст.№4


Схожі матеріали:
👁 1321
Категорія: Шкільний екран
Теги: екскурсія, школа №4, Всеукраїнський тиждень права, шкільний екран, Суд, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ