Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.05.2016

Гребінківська ЗОШ №1: 30 років трагедії на Чорнобильській АЕС


26 квітня проведена єдина виховна година «Герої Чорнобиля»


Гребінківська ЗОШ №1: 30 років трагедії на Чорнобильській АЕС26 квітня 2016 року виповнюється 30 років з моменту страшної техногенної катастрофи й величезної екологічної трагедії світового масштабу на Чорнобильській АЕС.

Ці роковини – привід нагадати суспільству про жахливі наслідки катастрофи минулого сторіччя. Про героїчний подвиг учасників ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, які ціною свого життя і здоров’я рятували людство від згубних наслідків Чорнобильської катастрофи – катастрофи планетарного масштабу, за що заслуговують на велику вдячність та шану.

Десятки тисяч наших співвітчизників змушені були назавжди залишити рідні домівки на радіоактивно – забрудненій території. Понад 2 млн. українців дотепер відчувають негативний вплив Чорнобиля.  Президент України Петро Порошенко оголосив 2016-й рік Роком вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС і пам’яті жертв Чорнобильської катастрофи. Про це йдеться в Указі № 702/2015 «Про заходи у зв’язку з 30-ми роковинами Чорнобильської катастрофи», який Глава держави підписав 14 грудня 2015 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська гімназія: Відзначення 30 річчя Чорнобильської трагедії

Згідно зазначеного Указу, в ГребінківськійЗОШ І-ІІІ ступенів №1, були проведені наступні заходи:
• Учні 7,8,10 класів відвідали Національний музей «Чорнобиль»

• Покладання квітів до пам’ятних знаків на честь ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

• Організували перегляд документальних фільмів: «Дзвін Чорнобиля», «Чорнобиль. Загублений світ», «За 5 хвилин до вибуху», «Аврора»

• 26 квітня проведена єдина виховна година «Герої Чорнобиля».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1


Схожі матеріали:
👁 1014
Категорія: Шкільний екран
Теги: аварія, Чорнобиль, трагедія, школа, АЕС




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ