Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.02.2016

Гребінківська ЗОШ №1: Міжнародний день безпечного Інтернету


Інтернет відкриває нові можливості для спілкування


Гребінківська ЗОШ №1: Міжнародний день безпечного ІнтернетуЗ 2004 року за ініціативою Європейської мережі безпечного Інтернету щорічно відзначається Міжнародний день безпечного Інтернету, який у 2016 році проходитиме 9 лютого. Тому з метою пропагування відповідального і безпечного використання Інтернету в нашій школі було проведено тематичні інформаційні заходи.

Інтернет відкриває нові можливості для спілкування. Ділитися враженнями та новинами, заводити нові знайомства, спілкуватися з друзями по всьому світу, знаходити спільноти за інтересами — усе це робить життя яскравішим та насиченішим.

Усе це позитивні сторони комунікації в Інтернеті. Використовувати ці можливості потрібно осмислено, щоб не зашкодити ні собі, ні іншим. Тому учні Гребінківської ЗОШ №1 були ознайомлені з правилами комунікації в Інтернеті, самопрезентації та відповідальності в мережі, кодексом етичної поведінки, правилам протидії агресії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська ЗОШ №1: Відзначення річниці з дня народження Г. Кагамлика

Також на уроках інформатики познайомилися з корисними ресурсами, що містять інформацію про безпеку в Інтернеті.
Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1


Схожі матеріали:
👁 953
Категорія: Шкільний екран
Теги: №1, Інтернет, ЗОШ, спілкування




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ