Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.02.2016

Гребінківська ЗОШ №1: Відзначення річниці з дня народження Г. Кагамлика


9 лютого учні 7 класу відвідали з екскурсією Гребінківський краєзнавчий музей


Гребінківська ЗОШ №1: Відзначення річниці з дня народження Г. КагамликаУ 2016 році Гребінківщина відзначає 73 річницю славного подвигу Героя Радянського Союзу Григорія Сергійовича Кагамлика та 93-річчя з дня його народження. Тому у школі було проведено інформування, присвячене нашому славному землякові.

А 9 лютого учні 7 класу разом з класним керівником Мороз Оленою Дмитрівною відвідали з екскурсією Гребінківський краєзнавчий музей, де й ознайомились з експозицією, присвяченою Г. Кагамлику.

Перед учнями виступила директор музею Безвиненко Л. А., яка розповіла семикласникам про життєвий та бойовий шлях героя та про його безсмертний подвиг. А голова Гребінківської районної громадської організації ветеранів Валентин Михайлович Неруш описав події в період Великої вітчизняної війни, які відбувались на території нашого району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська ЗОШ №1: Зустріч з міським головою

Мороз О. Д. розповіла дітям про діяльність групи «Пошук» у 80-хх роках, членом якої вона була під час навчання у школі. Учні знайшли кілька поховань бійців, які загинули на території району. Пізніше ці могили були впорядковані. Екскурсія залишила слід у дитячих серцях.

 



 
Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1


Схожі матеріали:
👁 840
Категорія: Шкільний екран
Теги: №1, музей, школа, подвиг, Кагамлик




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ