Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.05.2016

Гребінківська ЗОШ №4: Вивчаємо пам'ятні місця Гребінки


Учні 3 класу читали біля танка вірші, присвячені тим грізним рокам


Гребінківська ЗОШ №4: Вивчаємо пам'ятні місця ГребінкиУчні 4 - Б та 3-Б класу Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст.. №4 разом з класними керівниками С.В.Шапошник та O.A. Литвиненко продовжують вивчати пам'ятні місця Гребінки і знайомляться з пам'ятниками, що знаходяться у місті.

Напередодні двох пам'ятних дат - 30-ї річниці Чорнобильської трагедії та Дня Перемоги над нацизмом ми побували на вулиці Городищенській.

Завідувач районним краєзнавчим музеєм Л.А.Безвиненко розповіла  історію виникнення міста Гребінки. Гребінка починалася з Городища. Потім Людмила Андріївна показала пам'ятник "Тим, хто’ врятував світ", присвячений нашим землякам, що ліквідовували аварію на Чорнобильській атомній електростанції.

Цікаво було слухати про встановлення цього пам'ятника та про мужніх героїв, що ліквідовували наслідки Чорнобильської трагедії. Учні прочитали напам'ять вірші про страшну трагедію. Вшанували пам'ять героїв і поклали до підніжжя пам'ятника квіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ульяновська школа: Гірчить Чорнобиль, через роки гірчить ..."

Потім учні відвідали пам'ятний знак на честь воїнів - танкістів, що визволяли Гребінку від німецько - фашистських загарбників у далекому вересні 1943 року під час Другої світової війни.

Це танк - фронтовик Учні 3 класу читали біля танка вірші, присвячені тим грізним рокам.
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 974
Категорія: Шкільний екран
Теги: пам'ятні місця, Безвиненко, ЗОШ №4, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ