Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.12.2017

Гребінківські школярі долучилися до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом


Метою Всесвітнього дня боротьби проти СНІДу є підвищення глобальної обізнаності про ВІЛ/СНІД


Гребінківські школярі долучилися до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом У травні 1988 року Всесвітня організація охорони здоров’я прийняла резолюцію, в якій 1 грудня офіційно оголошено Всесвітнім днем боротьби зі СНІДом.  

За час, що минув, 1 грудня стало однією із визначних дат, яка щороку відзначається по всьому світу. У цей день поширюється інформація про ВІЛ-інфекцію, про те, яку загрозу існуванню людства несе глобальна епідемія «чуми ХХ-ого», а нині вже і «ХХI-ого століття».   

Станом на 1 липня 2017 року на диспансерному обліку у державних закладах охорони здоров’я України перебувало 136 965 ВІЛ-інфікованих осіб, з них 895 хворих, які проживають у Чернівецькій області. За 6 місяців 2017 року спостерігається ріст поширеності ВІЛ-інфекції та СНІДу у порівнянні з аналогічним періодом 2016 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Першість Гребінківського району з легкої атлетики

Метою Всесвітнього дня боротьби проти СНІДу є підвищення глобальної обізнаності про ВІЛ/СНІД і демонстрація міжнародної солідарності перед пандемією. Саме цій проблемі і був присвячений урок у Гребінківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 – застереження «Снід: подумай про майбутнє - обери життя» для учнів старших класів, який провела ЗДВР школи Таран Л.В.

 
Гребінківські школярі долучилися до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДо

Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1


Схожі матеріали:
👁 908
Категорія: Шкільний екран
Теги: віл, снід




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ