Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.08.2016

Гребінківський РВ КВІ УДПтСУ: Ведення випадку у роботі з підобліковими


Гребінківський РВ КВІ УДПтСУ повідомляє


Гребінківський РВ КВІ УДПтСУ: Ведення випадку у роботі з підобліковимиКримінально-виконавча інспекція Гребінківського РВ КВІ в Полтавській області у своїй роботі застосовує ведення випадку - моделі соціальної роботи, що спрямована на реалізацію індивідуальних потреб засудженого через отримання необхідних послуг.

Щоб задовольнити нагальні базові потреби, а саме потребу в одязі підобліковим інспекція звернулася до Бобик Володимира Михайловича ("Церква Християн віри євангельської") з проханням по можливості надати гуманітарну допомогу.

На даний запит було отримано кримінально-виконавчою інспекцією чотири ящики одягу та засуджені змогли підібрати собі речі за необхідністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: О. Біленький заявив про спробу перевороту в Полтавській облраді

Спільна робота кримінально-виконавчої інспекції з недержавними і громадськими організаціями дає змогу вирішити нагальні потреби правопорушників.

Співпраця виконавчого органу держави й суспільства - це дієвий спосіб, що сприяє соціалізації засуджених та їх виправленню через небайдуже ставлення, незважаючи на вчинений злочин.
 
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1061
Категорія: Актуально
Теги: Допомога, кримінально-виконавча інспекція, Церква Християн віри євангельської, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ