Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.12.2018

Гребінківський суд проводить опитування своїх відвідувачів


Опитування проводиться з метою об’єктивної оцінки якості послуг


Гребінківський суд проводить опитування своїх відвідувачів У період з 10 по 21 грудня 2018 року в Гребінківському районному суді Полтавської області проводиться опитування відвідувачів в анонімному опитуванні щодо якості функціонування суду.

Опитування проводиться з метою об’єктивної оцінки якості послуг, що надаються судом. Отримана інформація використовуватиметься для розробки ефективних рекомендацій щодо поліпшення якості судових послуг та підвищення рівня громадської довіри до суду.
 
Бланк анкети можна отримати у канцелярії суду, безпосередньо біля скриньки для анкет, що знаходиться біля інформаційних стендів,  а також скачати за посиланням.
 
Будьте впевнені, що інформація, яка збирається, є цілком конфіденційною і отримані відповіді будуть використані лише в узагальненому вигляді. Від Вашої щирості та відповідального ставлення до опитування залежить якість та повнота інформації, на підставі якої буде отримана загальна картина якості роботи суду.
 

Схожі матеріали:
👁 810
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: опитування, Суд, Гребінка, послуги




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ