Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.12.2018

Гребінківський відділ поліції: оперативні дані за минулий тиждень з 3 по 10 грудня 2018 р.


За вказаний період часу працівниками поліції складено 38 адміністративних протоколів за різноманітними статтями


Гребінківський відділ поліції: оперативні дані за минулий тиждень з 3 по 10 грудня 2018 р.У період з 03 грудня по 10 грудня 2018 року, до чергової частини Гребінківського відділу поліції від громадян надійшло 63 заяв, повідомлень та іншої інформації про злочини та пригоди; 2 з яких внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Упродовж тижня на автошляхах міста та району не зафіксовано жодної дорожньо-транспортної пригоди.

За вказаний період часу працівниками поліції складено 38 адміністративних протоколів за різноманітними статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Тож наразі правопорушників, які вчинили кримінальні правопорушення чекає суд, який надасть належну оцінку їхнім діям, а добропорядні мешканці району зможуть відпочити від настирливої присутності зловмисників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Упродовж тижня на автошляхах Гребінківщини зафіксована 1 дорожньо-транспортна пригода

Поліцейські Гребінківського відділу поліції налаштовані на те, щоб жителі міста та району почували себе захищеними та перебували у повній безпеці. Водночас нагадуємо, що телефон «102» є безкоштовним та працює цілодобово. У разі якщо Ви стали жертвою або випадковим очевидцем злочину чи правопорушення – негайно повідомте про це до поліції!

Схожі матеріали:
👁 923
Категорія: Актуально
Теги: дтп, зловмисники, поліція, оперативні дані




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ