Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.05.2020

Гребінківський відділ поліції проводить відбір кандидатів для вступу до вищих навчальних закладів


Випускники здобувають вищу юридичну освіту за державним замовленням


Гребінківський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області проводить відбір кандидатів для вступу до вищих навчальних закладів із специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських, з числа випускників загальноосвітніх шкіл 2020 року, та молоді віком від 17 до 25 років.

ВНЗ МВС України здійснюють підготовку фахівців для слідчих підрозділів, кримінальної поліції та підрозділів превентивної діяльності Національної поліції.

поліція
 

Випускники здобувають вищу юридичну освіту за державним замовленням, а після закінчення гарантовано призначаються на посади середнього складу до підрозділів Національної поліції.

З умовами проведення відбору, вимогами до кандидатів та іншою інформацією з вказаного питання можна ознайомитись на офіційному сайті Головного управління Національної поліції в Полтавській області (вкладка «ВАКАНСІЇ» та «ВСТУП ДО ВНЗ» або за посиланням osvita.np.gov.ua ).

Переваги роботи поліцейського:
  • 100% працевлаштування
  • Стаж навчання зараховується в стаж роботи
  • Програма «Житло для поліцейських» - можливість придбати квартиру в лізинг
  • Вихід на пенсію після 25 років роботи
Оформлення кандидатів здійснюється сектором кадрового забезпечення Гребінківського відділу поліції за адресою: м.Гребінка, вул. Магістральна,16, тел.0504053202.
Гребінківський Відділ Поліції


Схожі матеріали:
👁 724
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: юридичну освіта, Випускники, вступ до ВНЗ, ВНЗ, поліція, Гребінківський відділ поліції




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ