Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.02.2021

Гряде епоха шостого «масового вимирання». Чим загрожує вона жителям Землі


Екологи попереджають, що за зневажливе ставлення до Землі людство заплатить високу ціну.


Австралійські вчені з університету Фліндерса спільно з американськими колегами з Каліфорнійського університету повідомили про майбутню епоху «масового вимирання» на Землі.

Одна тільки назва не обіцяє планеті і всьому живому нічого хорошого, але на це вказує сама природа. Результати наукової роботи опубліковані в журналі Nature.


земля Катастрофа
 

Після вивчення модифікацій, що сталися в навколишньому середовищі, вчені прийшли до висновку, що тенденції носять негативний характер.

У той час як на тлі глобальної зміни клімату світові вчені б'ють на сполох, уряди більшості країн світу замовчують навислу загрозу, вважають експерти. Однак дослідники стоять на своєму і запевняють, що заперечувати те, що відбувається безглуздо.

Людство повинно визнати тяжкі наслідки екологічних проблем. Справа в тому, що масштаби загрози настільки великі, що багато видів тварин можу просто зникнути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Додаток Telegram можуть видалити з Google Play

Не менш тривожно виглядає і активне застосування токсичних речовин і хімікатів в промисловості і сільському господарстві.

Екологи попереджають, що за зневажливе ставлення до Землі людство заплатить високу ціну.

Схожі матеріали:
👁 685
Категорія: Технології
Теги: прогноз, катастрофа, екологія, вчені, земля




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ