Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.02.2020

HP представила принтери нового покоління


HP представила оновлені лінійки кольорових лазерних принтерів HP Color LaserJet Pro M100 і M200


HP представила оновлені лінійки кольорових лазерних принтерів HP Color LaserJet Pro M100 і M200.

У HP Color LaserJet Pro M100 і M200 з підтримкою функцій Smart Tasks в мобільному додатку HP Smart реалізований видалений доступ до друку, сканування і копіювання документів зі свого телефону.


HP представила принтери нового покоління
 

Завдяки цьому користувачі отримують швидке сканування документів і доступ до даних за допомогою програмних інструментів для бізнесу, наприклад, в QuickBooks, Dropbox або Google Drive. Також вони можуть використати голосове управління завдяки функції HP Voice - Activated Printing. Окрім цього, додаток дозволяє замовляти витратні матеріали з будь-якого місця.


HP представила принтери нового покоління

 
У оновлених моделях реалізовано базове шифрування даних і створення складних паролів. Лінійка M200 також включає рішення, які враховують усі можливі уразливості і допомагають запобігти збоям в системі захисту. Серед ключових функцій - автоматичне оновлення прошивки, яке дозволяє запобігти і виявити атаки, а також підтримка дводіапазонного Wi - Fi для швидшого підключення до мереж у безпровідних моделях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яндекс.Гроші підключилися до Системи швидких платежів

Принтери поставляються з картріджами Original HP Toner з підтримкою технології JetIntelligence, а в серії M200 доступний автоматичний двосторонній друк. В той же час, нові моделі підтримують технологію HP Auto - on/Auto - off і в середньому споживають на 35% менше енергії, чим стандартні пристрої, що не відповідають вимогам специфікацій ENERGY STAR3.0.

Схожі матеріали:
👁 823
Категорія: Технології
Теги: мобільний додаток, Smart Tasks, HP Color LaserJet Pro M100, HP Color LaserJet Pro M200




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ