Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.02.2020

HP випустила нові ноутбуки серії Chromebook


HP Chromebook 11 G8 EE і HP Chromebook 11a G8 EE отримали 11-дюймовий екран.


HP Inc. представила нові ноутбуки на базі операційної системи Chrome OS на виставці BETT 2020. Пристрої створені для роботи учнів і викладачів і відрізняються підвищеною міцністю.

Нові моделі HP Chromebook 11 G8 Education Edition (EE), HP Chromebook 11a G8 EE, HP Chromebook 11 x360 G3 EE і HP Chromebook 14 G6 - це захищені пристрої для спільної роботи, які допоможуть учбовим закладам розвивати у школярів і студентів навички критичного мислення, творчі здібності і уміння працювати в команді.


HP випустила нові ноутбуки серії Chromebook
 

HP Chromebook 11 G8 EE і HP Chromebook 11a G8 EE отримали 11-дюймовий екран. Працюють вони на базі процесорів Intel або AMD, під управлінням Chrome OS. Новинки витримують падіння з висоти 76 см на бетонну поверхню і з висоти 122 см на дерев'яну, а також пройшли тестування HP Total Test Process і відповідають стандарту MIL - STD 810g. Клавіатура нових хромбуків стійка до проливань до 350 мл рідини і захищена від від'єднання клавіш. В процесі реалізації спільних проектів учні можуть ділитися додатками Android і G Suite на сенсорному екрані антивідблиску HD IPS (доступний опционально).

Окрім цього, студенти можуть працювати разом віддалено в режимі реального часу за допомогою веб-камери і технології HP Extended Range Wireless LAN для збільшення зони покриття мережі.


HP випустила нові ноутбуки серії Chromebook
 

Модель HP Chromebook x360 11 G3 EE на базі процесорів Intel отримала корпус трансформер, опціональний стілус HP Wacom EMR і дві камери. Учні можуть знімати, друкувати, писати від руки або малювати у будь-якому з чотирьох режимів: презентація, мультимедійна консоль, планшет або класичний ноутбук.

Модель HP Chromebook 14 G6 на базі Chrome OS і процесора Intel оснащена портами USB - C і HDMI, а також екраном з діагоналлю 14 дюймів, HD- камерою, двома мікрофонами, підтримкою до 8ГБ оперативної пам'яті і накопичувачем місткістю 128 ГБ. Учні також можуть підключатися до безпровідних мереж навіть за умови високої щільності покриття завдяки адаптерам WLAN 802.11 ac, MU - MIMO і HP Extended Range Wireless LAN.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: KIOXIA представила п'яте покоління BiCS FLASH

У рамках опціонального сервісу Chrome Enterprise Upgrade IT - cпеціалисти мають можливість контролювати пристрої, дії користувачів і програми на десяти, ста, що скачали, або навіть тисячі ноутбуках HP Chromebook.



HP випустила нові ноутбуки серії Chromebook
 

Взаємодія із студентами здійснюється за допомогою ПО HP Classroom Manager, яке потрібне для управління і блокування пристроїв з консолі на робочому комп'ютері учителя.

Схожі матеріали:
👁 736
Категорія: Технології
Теги: HP Chromebook, ІТ технолоігї, хромбук




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ