Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.03.2019

Інфрачервона тепла підлога: переваги плівкової підлоги


Обігрів інфрачервоною плівкою є абсолютно безпечним і нешкідливим для людини і домашніх тварин


Тепла підлога - це новий економічний і комфортний вид опалювання не лише підлоги, але і приміщення в цілому. Його активне застосування в останні декілька років говорить про те, що цей вид обігріву не просто користується популярністю, але і вигідне. Існує досить варіацій електричних теплих підлог, але варто зачепити самий інноваційний - це інфрачервона тепла підлога.

Інфрачервона тепла підлога - це технологія обігріву останніх років, в його конструкцію входить інфрачервона плівка, саме вона є тим нагрівальним елементом, який дає тепло. Варто відразу сказати, що ця технологія є абсолютно безпечною і нешкідливою для людини і домашніх тварин. При використанні елементи цієї підлоги не виділяють ніяких шкідливих речовин, що підвищує його популярність на ринку України і світу.


Інфрачервона тепла підлога: переваги плівкової підлоги
 

Конструкція цієї теплої підлоги досить проста. На початку стягування покривається базовим (полімерним) покриттям, після йде карбоновий шар, срібний шар, мідні шини і плівка що ламінує. Інфрачервона плівка сполучена з іншими шарами за допомогою спеціального термоклею.

Переваги інфрачервоної теплої підлоги

Інфрачервона тепла підлога, як і будь-який інший додатковий спосіб опалювання приміщення, має ряд своїх переваг і недоліків.

Варто відразу сказати, що є лише один істотний недолік в цьому виді теплих підлог - це висока вірогідність механічного ушкодження. Але, якщо вас не бентежить цей факт, і ви все одно думаєте над тим, щоб купити інфрачервону теплу підлогу, то ось вам декілька переваг цієї методики:
  • Економія. Ціна такого обігріву значно нижча, ніж у його аналогів.
  • Економія енерговитрат. Плівковий спосіб опалювання дає можливість розповсюдити тепло на досить великі площі приміщення, але при цьому енерговитрати в рази скорочуються.
  • Легкий монтаж. Зручний і не вимагаючий додаткових інструментів. Ви зможете постелити підлогу за день.
  • Практичність використання. Інфрачервона плівка влаштована таким чином, що навіть якщо ви пошкодите окрему ділянку підлоги, то не грітиме тільки цей маленький шматочок. Інша площа і далі функціонуватиме.
Якщо ви все ще думаєте купити інфрачервону теплу підлогу або ні, то інтернет-магазин кліматичної техніки Тепла Хатка радить вам спробувати цей механізм. Повірте, після того, як ви спробуєте ви не зможете повернутися до стандартних способів опалювання квартири і будинку.

Схожі матеріали:
👁 1046
Категорія: Прес-реліз
Теги: інтернет магазин, Інфрачервона тепла підлога, інфрачервона плівка, обігрів, тепла підлога




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ