Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.02.2020

Інтерактивна онлайн-школа в дії


Присутні ознайомилися з інтерактивним комплектом для шкіл “Математика та критичне навчання для 5-9 класів”


30 січня 2020 року педагогічні працівники Гребінківської ОТГ долучилися до Всеукраїнської конференції для вчителів математики від Global Innovative Online School “Впровадження змішаного навчання математики в українських школах – виклики та можливості”, яка проходила в м. Київ на базі технологічного ліцею “Ліко Школа”. На заході були присутні більше 300 викладачів з 22 областей України.


Інтерактивна онлайн-школа в дії


Учасники конференції мали можливість послухати виступи спікерів, які розповіли про свої найновітніші підходи до викладання математики. Також присутні ознайомилися з інтерактивним комплектом для шкіл “Математика та критичне навчання для 5-9 класів” від платформи GIOS, та з широкими можливостями використання на уроках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Трагедія Крут: кріз призму минулого і сучасного"

До дискусійної панелі між вчителями та учнями “Ліко Школи” приєдналася і міністр освіти і науки України – Ганна Новосад. Тема дискусії: «2020 – рік математики».


Інтерактивна онлайн-школа в дії
 

Подібні заходи є надзвичайно важливими та дають змогу освітянам в затишній атмосфері поспілкуватися й обговорити актуальні теми  найстарішої науки світу.
 

Інтерактивна онлайн-школа в дії


Схожі матеріали:
👁 689
Категорія: Шкільний екран
Теги: Інтерактивна онлайн-школа, Гребінківська ОТГ, педагоги




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ