Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.05.2020

Ірина Свистун: Як придбати майно банкрута?


На сьогодні продаж такого майна відбувається в електронній торговій системі, адміністратором якої є державне підприємство «ProZorro.Продажі».


Після введення в дію Кодексу України з процедур банкрутства та Постанови Кабінетів Міністрів України № 865 від 2 жовтня 2019 року майно банкрутів стало можливим придбати ще простіше. На сьогодні продаж такого майна відбувається в електронній торговій системі, адміністратором якої є державне підприємство «ProZorro.Продажі».


Ірина Свистун: Як придбати майно банкрута?
 

Як розповіла очільниця Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) Ірина Свистун, охочим придбати майно банкрутів за обраною ціною потрібно зробити лише 4 простих кроки:
 
1-й крок. Зареєструватись на майданчику, який підключено до «Prozorro.Продажі», вказавши про себе всю необхідну інформацію та пройти ідентифікацію.
 2-й крок.  Обрати бажаний лот, подати заявку на участь у торгах.
3-й крок. Сплатити гарантійний внесок, який становить 10% від стартової суми продажу лота.
4-й крок. Взяти участь в аукціоні та перемогти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи можливо зареєструвати право власності за особою, яка вже померла?

Найголовнішою перевагою «ProZorro.Продажі» є відкритість та прозорість ходу аукціону. Так, кожен етап торгів відображається в онлайн-режимі, а організатор обов'язково публікує протокол перебігу аукціону, що дозволяє усім учасникам спостерігати за ходом процедури.
 
Ірина Свистун: Як придбати майно банкрута?


Схожі матеріали:
👁 930
Категорія: Актуально
Теги: майно банкрута, Prozorro, продажі, Банкрутство, продаж майна




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ