Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.05.2019

Як і де створюються кращі дивовижні смаки кондитерських виробів


Кондитерська фабрика "Лебідка"


Кондитерське виробництво є одним з найпопулярніших і затребуваних у всьому світі, оскільки кондитерська продукція має особливі смакові якості і високу енергетичну цінність.

Кондитерська фабрика "Лебідка"

Кондитерська фабрика "Лебідка" - український виробник кондитерських виробів. Кондитерська фабрика "Лебідка" торгова марка в м. Харків. Кондитерська фабрика представлена мережею представників в містах Київ, Харків, Дніпро і інших містах України. ТМ "Лебідка" здійснює оптову і дрібно оптову торгівлю кондитерською продукцією разом з іншими кондитерськими фабриками України, відмітною особливістю якої є здійснення доставок і продажів кондитерської продукції за цінами виробника.


Як і де створюються кращі дивовижні смаки кондитерських виробів
 

Кондитерський цех

У кондитерському цеху кондитерської фабрики робиться понад 100 видів кондитерської продукції, серед них: печиво, тістечка, шарування, піроги, кекси, бісквіти, сирники, десерти, безе, рогалики, торти, східні солодощі з насіння — козинаки. На сайті компанії www.lebedyshka.com.ua ви знайдете великий асортимент виробів борошняної групи — з дріжджового, листкового, прісного, здобного, заварного тіста і цукристої групи.

У каталозі продукції кондитерської представлена основна продукція з найменуваннями виробів, вказівкою ваги і терміну придатності. Крім того, кондитерський цех постійно випускає на кондитерський ринок новинки, а також у кондитерського цеху є всі ресурси для виробництва продукції на замовлення.

Як створюються дивовижні смаки

Те, що приховано, завжди викликає інтерес, тому недивно, що багатьом любителям солодощів цікаво дізнатися про те, як організовується кондитерське виробництво і яким чином створюються непередавані поєднання смаків, які приносять стільки радості ласунам різного віку.

Як має бути облаштоване кондитерське виробництво, щоб продукція, що виготовляється, дивувала не лише смаком, але і якістю? В цьому відношенні треба звернути увагу на три ключові аспекти:

Унікальна рецептура і високі вимоги до якості інгредієнтів. Слід зауважити, що в умовах сучасного ринку на багатьох підприємствах створюються власні лабораторії, завданням яких є контроль рівня якості як сировини, так і готової продукції, що дозволяє контролювати якість безпосередньо в процесі виробництва. Це особливо важливо для підприємств, працюючих у напрямі виготовлення продуктів харчування.

Сучасне устаткування і новітні технології обробки продуктів. Важливе значення мають виробничі потужності і можливості підприємства. Тільки сучасний підхід до виробничого процесу дозволяє добитися найвищої якості кінцевого продукту.

У будь-якій роботі її кінцевий результат залежить від тих людей, які її виконують. Тож важливо, що співробітники, працюючі на виробництві кондитерських фабрик України, не лише мають професійні навички, необхідні для виконання своїх обов'язків, але і розуміють усю відповідальність перед споживачами їх продукту.

Схожі матеріали:
👁 651
Категорія: Прес-реліз
Теги: солодощі, Кондитерська фабрика, кондитерський цех




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ