Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.02.2020

Як обрати та де купити стильний та якісний кухонний гарнітур?


Актуальні тренди в оформленні кухонь у 2020 році. Магазини, де можна обрати елітні кухні на замовлення, купити готові німецькі, італійські кухні, обід


Сучасна кухня перестала бути лиш місцем для приготування їжі. Фактично, зараз вона перетворилась на унікальну зону відпочинку, де за чашкою чаю або кави вся родина збирається разом, обговорює останні події, новини, ділиться своїми враженнями.

Тут часто збираються і найближчі друзі, які приходять потеревенити. Саме тому це місце має бути максимально затишним та комфортним не лише для приготування їжі, але й для відпочинку. Великий вибір кухонних гарнітурів, кухонь МЕРКС, круглих обідніх столів, сучасних килимів представлений в Інтернет-магазині interio.ua. В асортименті магазину є чималий вибір німецьких, італійських кухонь прекрасної якості від провідних виробників. Є й меблі вітчизняного виробництва, якість яких – на дуже високому рівні. Залишається лише визначитися із зовнішнім виглядом та наповненням гарнітуру.

Як обрати та де купити стильний та якісний кухонний гарнітур?

Обираємо гарнітур: актуальні тренди 2020 року

Намагайтеся надавати перевагу максимально функціональним гарнітурам, зробленим із натуральних матеріалів. Це може бути масив дерева, МДФ, а стільницю можна обрати з граніту або іншого натурального матеріалу. До речі, зараз у тренді тонкі стільниці, зверніть на це увагу.

Заздалегідь продумайте планування вашого гарнітуру. Наприклад, зараз виробники німецьких та італійських кухонь пропонують велику кількість острівних та напівострівних гарнітурів. Це найкращий варіант для приміщень середніх та великих розмірів. У інших випадках можна обрати Г-подібний або лінійний гарнітур. Такі варіанти можна знайти й на розпродажі кухонь: це хороша можливість придбати якісні меблі за розумною ціною.

Освітлення та декор. У даному випадку мінімалізм – найбільш вдале рішення, особливо коли мова йде про облаштування кухні. У цьому приміщенні і так є достатньо предметів – окрім гарнітуру, тут стоїть ще стіл зі стільцями, є безліч побутової техніки. Саме тому не варто підбирати габаритні світильники або ж велику кількість аксесуарів. Таким чином ви тільки зробите приміщення більш захаращеним, а цього потрібно уникати. Щоб предмети інтер’єру виглядали естетично, варто обрати кілька аксесуарів – наприклад, горщиків з живими квітами, декоративного посуду, ваз із фруктами або квітами. Світильник також повинен мати стримане оформлення, аби не привертати до себе зайвої уваги.

Стіл. Окрему увагу варто приділити вибору столу. Дизайнери радять обирати овальні та круглі столи, адже вони оригінально виглядають, забезпечують комфорт та затишок, а також більш безпечні під час пересування, адже не мають кутів.

Магазини, де можна обрати елітні кухні на замовлення та купити готові гарнітури

Як обрати та де купити стильний та якісний кухонний гарнітур?

Якщо для вас у першу чергу важлива якість, тоді вам варто переглянути каталог італійських кухонь від центру декору ІНТЕРІО. У цьому центрі є надзвичайно широкий вибір меблів, сучасних килимів на підлогу та інших товарів для облаштування:

  • кухні;
  • вітальні;
  • спальні;
  • робочого кабінету;
  • дитячої кімнати.

У представленому магазині є як готові гарнітури, так і можливість замовити гарнітур відповідно до ваших побажань. У результаті ви зможете зробити простір продуманим до дрібниць, комфортним та затишним для всіх членів родини.



Схожі матеріали:
👁 689
Категорія: Прес-реліз
Теги: кухонний гарнітур, гарнітур, кухня




Всього коментарів: 1

0
1 Ната   (29.02.2020)
Чудові ідеї! Перше фото дуже сподобалось, тепер собі хочу так кухню облаштувати.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ