Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.02.2013

Як оформити закордонний паспорт на Полтавщині


Одержати паспорт громадянина України для виїзду за кордон може кожен громадянин України, який постійно проживає на території України та дося


Як оформити закордонний паспорт на Полтавщині

Одержати паспорт громадянина України для виїзду за кордон може кожен громадянин України, який постійно проживає на території України та досяг 18-річного віку.

Спочатку для отримання цієї адміністративної послуги можете звернутися  до територіального підрозділу Управління Державної міграційної служби України в Полтавської області за місцем перебування де працівник сектору з централізованого оформлення документів надасть вичерпну інформацію щодо порядку оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Замовити адміністративну послугу з оформлення та видачі закордонного паспорта громадянин може, звернувшись із відповідною заявою та сплативши передбачені законодавством, вартість послуги, бланкової продукції та ставки державного мита в залежності від терміну її надання та з урахуванням наявних у заявника пільг, що визначені Декретом Кабінету Міністрів України «Про державне мито» від 21 січня 1993 року.

Після цього громадянин подає оформлені документи до сектору з централізованого оформлення персоніфікованих документів Управління Державної міграційної служби України в Полтавській області, де здійснюється фотографування особи та сканування її підпису на спеціальному обладнанні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В связи с изменением местонахождения передатчиков в г. Гребенка "Новый канал" переоформил лицензию на вещание

Подані документи розглядаються впродовж не більше як одного місяця, при достроковому оформленні – у строк до 10 днів.

Кінцевим результатом надання адміністративної послуги є отримання заявником паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Звертаємо увагу, що надання адміністративних послуг з оформлення та видачі паспорта громадянина України, громадянам України, які постійно проживають на території України здійснюється тальки територіальними органами та підрозділами Державної міграційної служби України.

Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 1634
Категорія: Актуально
Теги: україна, фотографування, Полтавщина, Громадянин, закордонний паспорт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ