Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.08.2019

Як отримати польську візу?


Документи, які потрібні на польську візу


Польща - дуже приваблива країна для працевлаштування серед українських громадян. Вона, географічно розташована близько України, що є вагомою перевагою при виборі країни для роботи. У 2018 році число українців, працюючих в Польщы, збільшилося в десятки разів, і з кожним роком продовжуватиме рости.

Робота в Польщі - це можливість заробляти значно більше, чим українець має у себе на Батьківщині. Для легального і офіційного працевлаштування в цій країні треба відкривати робочу візу. В деяких випадках саме це і зупиняє потенційних працівників відмовитися від роботи в Польщі, оскільки думають, що відкрити польську візу майже неможливо.

Для того, щоб отримати польську візу, необхідно мати офіційний дозвіл від працедавця. Термін перебування громадянина України з цим дозволом в Польщі - короткостроковий. Він потрібний для того, щоб працювати на сезонних роботах, але не надає права міняти місце роботи.


Як отримати польську візу?
 

Надзвичайною популярністю користуються такі документи, на підставі яких теж можна отримати візу: Трудова і Блакитна Карта. Для українців Трудова карта дає можливість працювати впродовж довгого періоду і дозволяє міняти місце роботи. Для її отримання українець повинен надати документи, які підтверджують стабільне і регулярне джерело доходу, достатнього для покриття коштів утримання себе і членів сім’ї,.  Блакитну карту отримують затребувані і кваліфіковані фахівці, заробітна плата яких перевищує в півтора рази середньомісячну зарплату в країні.

Українці можуть самостійно подавати пакет документів по електронній пошті на сайт посольства в Польщі, що значно спрощує процедуру.

Документи, які потрібні на польську візу.
  • Закордонний паспорт і внутрішній український паспорт ( копія кожної сторінки паспорта);
  • Заповнена анкета;
  • Фото для візи (2 шт);
  • Запрошення від працедавця (фірми або установи);
  • Довідка про несудимість;
  • Трудовий договір або дозвіл від працедавця;
  • Медична страховка;
  • Броня квитків на транспорт і броню житла (наприклад - готельного номера);
  • Інші документи, які можуть довести ваше стабільне фінансове положення.
  • Варто пам'ятати, що треба сплатити консульський збір.
Подання на візу може бути здійснене вами або за допомогою компанії АМ Лінгвіста.  АМ Лінгвіста - компанія, яка допомагає нашим співгромадянам відкрити візу і підібрати кращі вакансії в Польщі. Відгуки про компанію можна прочитати на форумі Zarobitchany.org

Схожі матеріали:
👁 679
Категорія: Прес-реліз
Теги: віза, робота, Польща




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ