Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.09.2019

Як підготувати дитину до школи


Як вибрати шкільний щоденник


Дорослим нелегко повертатися на роботу навіть після двотижневої відпустки. Дітям повернутися в шкільний ритм після довгих канікул ще важче. Як допомогти дитині швидко адаптуватися до шкільного розпорядку

Потурбуйтеся про режим сну

Дитина легше вставатиме вранці, якщо перейде на "шкільний час" заздалегідь. У ідеалі - за два тижні до початку навчального року. Час підйому і "відбою" треба коригувати поступово, призводячи режим до того, якого зазвичай дотримується дитина під час навчального року. Повертатися з подорожі додому теж краще хоч би за декілька днів до 1 вересня, щоб у дитини трохи уляглися враження. Обговоріть організаційні питання

Дитина повинна чітко уявляти, як влаштований його день: в скільки потрібно встати, в скільки повертатися із зайняття, чи є зайняття в спортивних секціях, якщо так, то як туди добиратися. Важливо обговорити деталі і скоректувати графік залежно від бажань і потреб дитини, а не видати йому план дій в наказовій формі.

Готуйтеся разом

За підручниками, зошитами, ручками, щоденниками і іншим шкільним приладдям вирушайте разом з дитиною. Це допоможе їй поринути в шкільну атмосферу. І звичайно, куди приємніше складати зошити в портфель, який вибрав сам.


 

Зацікавте

Вчитися повинно бути цікаво. Можна тисячу разів повторити цю прописну істину, але куди ефективніше дати дитині самій в цьому переконатися. Тим більше що зараз є безліч пізнавально-розважальних подій для школярів.

Як вибрати шкільний щоденник

Літо, час відпусток і канікул. Але, чим ближче осінь, тим гостріше стає необхідність покупок шкільного приладдя. У довгий список необхідних предметів для школи включений нерідко щоденник. І якщо з вибором зошитів, ручок, більш-менш все ясно, то до підбору щоденників потрібний особливий підхід. Адже ця річ, яка може робити як позитивний, так і негативний вплив на емоції дитини-учня.

Круті щоденники з тисненням золотом можна придбати на сайті https://podillya.com.ua/ компанії. Тут представлений широкий модельний ряд. Завдяки об'ємному асортименту в ибрати щоденник з урахуванням індивідуальних особливостей і потреб дитини буде не складно.

Схожі матеріали:
👁 536
Категорія: Прес-реліз
Теги: освіта, Щоденник, шкільний щоденник, школа




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ