Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.09.2019

Як подовжити волосся в домашніх умовах за п'ять хвилин


Поради експертів для подовження волосся без нарощування


Так буває: волосся коротке або середньої довжини, а хочеться похвалитися довгими - і "прямзараз". Пояснюємо, як цього добитися в домашніх умовах.

Вирівнювання праскою

Особливо яскравий ефект цей спосіб має на злегка хвилястому волоссі: в ідеально рівному виді пасма можуть виявитися довше на 1-2 см. Щоб уникнути ушкодження локонів, звертатися до праски можна, лише заздалегідь добре висушивши волосся.

Вирівнювання волосся праскою
 

Спецсушка феном

Вам знадобляться дуже потужний фен і круглий гребінець-брашинг. При сушці направляйте фен строго вертикально по відношенню до волосся, а гребінець простягайте вниз, одночасно прокручуючи. Чим менше буде об'єм кожного оброблюваного пасма, тим більше у вас шансів виграти зайві півсантиметра.

Поради експертів для подовження волосся без нарощування

Ці дії дуже просто включити в щоденний розклад, виділивши пару вільних хвилин. Зате в сукупності вони можуть зробити з волоссям - і особливо з їх довжиною - справжнє диво.

Не мийте голову щодня

Миття (і особливо сушка) волосся - це не лише приємна гігієнічна процедура, але і стрес для локонів. Чим вище стрес, тим гірше росте волосся. Щоб його уникнути, спробуйте мити голову не частіше за раз в два дні.

Використовуйте безсульфатні шампуні

Сульфати несприятливо впливають на обмін речовин в шкірі голови - в тій зоні, де і починається їх ріст. Хочете якнайшвидше стати власницею довгих пасм - зупиніть свій вибір на безсульфатній косметиці.
 

Використовуйте безсульфатні шампуні
 

Позбавтеся від фену і прасок

Причина все та ж: стрес, стрес, стрес. Гарячі інструменти укладань сховайте чимдалі і використовуйте тільки по особливому випадку.

Уникайте високих зачісок

Уникайте високих зачісок, а також тугих хвостів та косічок. Укладання цього типу несприятливо впливають на волосяні цибулини: зростанню волосся це не сприяє.

Не лягайте спати з мокрою головою

Ми часто лягаємо спати з мокрою шевелюрою, щоб отримати на ранок заповітні локони. Експерти не рекомендують цього робити. Важливо як можна рідше лягати спати з мокрою головою, оскільки під час сну мокре волосся особливо схильне до ушкодження.

Правильно розчісуйте волосся

Використовуйте два види гребінців: з широкими зубами і брашинг. Першу застосовуйте для розплутування вузликів, другу - для розчісування вже розплутаної шевелюри. Не забувайте розчісуватися двічі в день: уранці і увечері.

Правильно розчісуйте волосся
 

Робіть масаж голови

Найзручніше робити масаж під час миття голови або перед розчісуванням. Розпочніть з області лоба, потім підніміться до тім'я, захоплюючи скроневу область, і завершіть потилицею. Процедура, якщо проводити її регулярно, покращує кровообіг і, як наслідок, прискорює зростанню волосся. При масажі дійте акуратно, не смикайте волосся.

Рано чи пізно приходить той момент, коли дівчата вирішують розлучитися зі своїм довгим волоссям, при цьому можна не погано на цьому  заробити.

Схожі матеріали:
👁 1085
Категорія: Прес-реліз
Теги: подовження волосся, волосся, масаж голови




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ