Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.09.2019

Як працює смарт-приставка для телевізора?


Як під'єднати смарт-приставку до телевізора?


Смарт-приставки призначені для однієї мети: зробити з простого телевізора СМАРТ-ТБ. Для цього усі вони дозволяють під'єднати ваш старий телеящик до інтернету. Так, повноцінний комп'ютер зі звичайного телевізора вам зробить смарт приставка X96 Mini, яку можна придбати в магазині Alfabo за адресою: https://alfabox.com.ua/smart-pristavki/x96-mini
 

смарт приставка X96 Mini,
 
Вони діляться на три типи:
 
Донгл для підключення смартфону. Цей міні-пристрій, що нагадує звичайну флешку, з роз'ємом USB або HDMI. Він підтримує одну з технологій підключення смартфону до телевізора. Принцип її роботи полягає в тому, що вона транслює на екран телевізора контент, який ви знаходите на своєму смартфоні, — через спеціальне застосування або методом дублювання екрану.

Mini - PC. Це простий варіант розумної приставки для телевізора. Вона має один роз'єм HDMI для підключення до ТБ, а також може мати слот для карти пам'яті, USB і miniUSB порт. Цей тип пристроїв можна назвати класичним варіантом приставки СМАРТ-ТБ. Вона дозволяє підключати звичайний телевізор до Інтернету для перегляду контенту, а також дивитися контент з флешек. Багато моделей також дозволяють підключати до телевізора смартфон.

Стаціонарний медіа плеєр. Це, так би мовити, фулл-версія Smart TV для звичайного телевізора. Окрім вищепереліченого, вони можуть мати декілька входів USB, аудіовихід і мікрофонний вхід, порт Ethernet і зовнішню Wi - Fi антену, а також інші "фічі", які залежать від моделі. Вони дозволяють вашому телевізору безпосередньо "тягнути" контент з Інтернету за допомогою додатків, встановлених прямо на приставку (причому не лише відео, але і звук), співати караоке і розмовляти по Skype, а також переглядати контент з USB- накопичувачів.

Як під'єднати смарт-приставку до телевізора?

Підключення приставки не повинне викликати утруднень навіть у недосвідчених користувачів. Адже всього лише досить під'єднати коробочку до телевізора кабелем. Для цього зробіть наступне:

Відключіть живлення обох пристроїв. Якщо у приставки немає власної вилки в розетці, то відключите тільки телевізор. Вилку з розетки взагалі для надійності краще висмикнути. Інтерфейс HDMI, через який приставка підключається до телевізора, нерідко вигорає, якщо сполучати два пристрої, кожне з яких має власне джерело живлення.

Візьміть кабель HDMI, що додається до приставки, і вставте його одним кінцем у відповідний роз'єм на приставці, а іншим - в роз'єм HDMI на телевізорі. Якщо приставка підключається через USB, вставте USB- кабель.

Що робити, якщо телевізор старий, і у нього немає HDMI? Можна придбати конвертер HDMI - AV. Коштує така коробочка не дорого, зате навіть якщо ви купили свій ящик в 90-і, дозволить з телевізора зробити СМАРТ-ТБ. У цьому випадку спочатку треба підключити до телевізора конвертер за допомогою "тюльпанів", а потім — під'єднати через нього приставку кабелем HDMI.

Схожі матеріали:
👁 835
Категорія: Прес-реліз
Теги: смарт-приставка, медіа плеєр, телевізор




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ