Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.03.2018

Як працює спостережна комісія


Робота спостережної комісії при Гребінківській райдержадміністрації


Робота спостережної комісії при Гребінківській райдержадміністрації направлена на організацію громадського контролю за дотриманням прав і законних інтересів осіб, звільнених від відбування покарання, надання допомоги у їх соціальній адаптації. Комісія знаходиться за адресою: м. Гребінка, пров. О.Припутня, 1, тел. 91-2-65.

Організації трудового та побутового влаштування осіб, звільнених від відбуття покарання, їх соціальній адаптації та забезпечення правового і соціального захисту сприяють в районі:
 
1)  Управління соціального захисту населення райдержадміністрації (його адреса: м. Гребінка, вул. Магістральна, 38. тел. 91-1-40, 91-4-40), яким призначається державна соціальна допомога малозабезпеченим сім'ям.

2) Гребінківська районна філія Полтавського обласного центру зайнятості, (знаходиться за адресою: м. Гребінка, вул. Ярослава Мудрого 2, тел. 91-7-48), який сприяє у працевлаштуванні громадян, які бажають працювати, або змінити місце роботи.

3) Гребінківський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Полтавської області, (його юридична адреса: м. Гребінка, вул. Магістральна, 38, тел. 9-19-19).

Територіальним центром надаються юридичні та інформаційні послуги (консультації з питань чинного законодавства, допомога у відновленні документів, надання інформації для вирішення складних життєвих ситуацій).

4) Гребінківський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (його адреса: м. Гребінка, пров. О.Припутня, 1), який забезпечує: визначення потреб та надання соціально-педагогічних, соціально-медичних, психологічних, юридичних, інформаційних послуг дітям та молоді, які звільнилися з місць позбавлення волі, за умови їх звернення або звернення.батьків, осіб, що їх замінюють, здійснює організацію своєчасного обліку, соціальний супровід і контроль за поведінкою дітей та молоді, які засуджені до покарань, не пов'язаних з позбавленням волі, звільнені від відбування покарання з випробуванням або умовно-достроково звільнені.


Схожі матеріали:
👁 745
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: спостережна комісія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ