Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.01.2019

Як правильно смакувати каву


Як правильно смакувати каву


У світі проведено немало серйозних наукових досліджень по порівнянню чаю та кави, і можна з упевненістю сказати: в розумних кількостях (2 чашки кави або 4 чашки чаю в день) їх пити корисно. Чай містить життєво важливі вітаміни (Е, З, Р), природний фтор, калій, полісахариди. Причому є декілька основних видів чаю, що відрізняються як особливостями смаку і аромату, так і дією на людський організм. Кава багата амінокислотами, вуглеводами, мінералами.

Інтернет-магазин кави і кофемашин CoffeeOK - рай для кофемана
 

Кава зменшує ризик інфаркту, діабету, подагри, раку, корисний при мігрені, інших видах головних болів і при спазмі судин. Крім того, допомагає боротися з проблемами шкіри і ознаками старіння, сприяє зменшенню ваги, зміцнює волосся. Благодійно впливає на пам'ять і підвищує концентрацію уваги.

Всього декілька хвилин, проведені за чашкою ароматного чаю або кави, роблять день краще. Магазин CoffeeOK, пропонує різноманітні композиції чаю і кави, щоб кожен з вас міг підібрати для себе ідеальний напій.

Як правильно смакувати каву

Аромат кави проявляється при температурі 80C. Ідеальна температура для першого, обережного ковтка - 65C. Гаряче? Саме! Беріть навіть не ковток, а малу крапельку на пробу. Навіть такого ковточка досить щоб кава розкрилася на губах. На око визначити правильно заварену каву можна по пінці. Шукайте легку текстуру коричневих відтінків, що перетинається світло-червонястими смужками як у тигра.

Чим відрізняється кава і чай від інших напоїв - великий вміст антиоксидантів, природних речовин, що захищають здорові тканини від руйнівної дії вільних радикалів, які ушкоджують клітини і викликають різного роду захворювання.

Кофеїн - цінний компонент, який міститься як в кавових зернах, так і в чайному листі. Він стимулює мозок і нервову систему, підвищує рухову активність, покращує настрій, посилює метаболізм, має знеболюючі і антисептичні властивості. Звичайно, в каві його найбільше.

Магазин CoffeeOK пропонує найвигідніші умови замовлення і купівлі. Зверніть увагу на широкий асортимент і доступні ціни в зручному каталозі.

У вас є можливість купити у магазині не тільки різноманітні сорти кави на будь-який смак, а також кавоварки і кофемашини від кращих виробників.

Замовляти можна у будь-який час доби, вас чекають привітні консультанти, подарунки і акції. Окрім цього, ви напевно оціните і інші переваги:
  • величезний асортимент товарів - кави, чаю, різні солодощі на будь-який смак і безліч необхідних аксесуарів;
  • низькі ціни і можливість вибору форм оплати;
  • доставку у будь-яку точку України.
Надихаючих ароматів вам, нових смаків.

Схожі матеріали:
👁 884
Категорія: Прес-реліз
Теги: кофемашин, кава, якість, чай




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ