Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.01.2020

Як правильно вибрати надійний маркер


З чого складається маркер для малювання?


Для когось маркери для малювання — це один наборчик, а для інших це ціле мистецтво. І що там всередині маркера, чим він заправлений, як називається перо, яке розмаїття всієї палітри — не особливо цікавить.

Незважаючи на те, що фірм виробників і видів маркерів багато, сенс залишається один: знайти для себе оптимальний маркер за якістю. Щоб для технічних завданнях підходив, щоб в руці зручно лежав і на шедеври надихав своєю шикарною палітрою відтінків. Як же знайти такий? Перед тим, як зайти на сайт https://buromax.kiev.ua/markers/ і вибрати собі маркер прочитайте наступні поради.


Колірна палітра маркера для малювання
 

З чого складається маркер для малювання?

Маркер складається з: корпусу, внутрішньої частини (схожа на щільну губку, просочену чорнилом) і наконечника-перо (один, два або навіть три). Найдорожча частина маркера — це пір'я і чорнило. Ось це і є левова частка в ціні, а далі плюсуються маркетинг і доставка з усіма податками.

На що варто звернути увагу?

Хороші спиртові маркери різних фірм зобов'язані "дружити" один з одним: змішуватися на папері, бути за якістю чорнила і по поведінці в рівних умовах приблизно однакові. Тим не менш, є кілька моментів на які варто звернути увагу при виборі спиртових маркерів для малювання.

Накінечник

Сама робоча частина маркера — це накінечник. Вони бувають різні за формою, але будь-яке перо, будь то кисть, продовгуваста або куля, не повинні руйнуватися або куйовдитися — швидко виходити з ладу. Також, перо не повинно бути занадто м'якими (це призводить до втрати керованості) або занадто жорсткими. І добре, якщо виробник дає можливість замінити перо — тобто, якщо до його маркера можна придбати нове змінне перо.

Заправка

Заправка — це пляшечки з чорнилом, які ми можемо самостійно залити в маркер, продовживши йому життя. Дозаправляти маркери дозволяють пристойно заощадити бюджет, в разі якщо ви багато малюєте.

Колірна палітра маркера для малювання

Чим більше колірна палітра, тим більше можливостей вона дарує для художньої задумки. Однак, оскільки всі ми маємо свої переваги в улюблених відтінках і колірних нюансах, ми вважаю важливим звертати увагу і вибирати потрібні вам кольору маркерів серед всіх виробників, не прив'язуючись до однієї фірми. Іноді потрібний відтінок можна отримати накладенням декількох інших на малюнку, але для цього треба дуже добре знати всі можливості змішання своєї палітри. Купити готовий простіше, звичайно.

Схожі матеріали:
👁 805
Категорія: Прес-реліз
Теги: Малювання, маркер




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ