Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.06.2019

Як правильно вибрати відеореєстратор для автомобіля


Від чого залежить тривалість знімання автореєстратора


Автореєстратор — це електронний пристрій, що дозволяє записувати відеоінформацію. Запис ведеться в режимі реального часу. Автореєстратор допомагає водієві бачити те, що відбувається за складних погодних умов і в зонах, не завжди доступних для огляду без спеціальних пристосувань.

У оснащенні пристрою вбудовують автомобільний GPS- навігатор, модуль, датчик руху, датчик удару, монітор, аудіовхід.

Щоб вибрати відеореєстратор, треба мати точні представлення, для яких цілей ви його купуєте. Якщо ви відчуваєте незручність при паркуванні, можна вибрати модель, в яку вже вбудована автомобільна камера заднього виду. Це допоможе вам упевнено почувати себе під час паркування та подолання складних ділянок шляху. Вибираючи автореєстратор, треба виходити з тих функцій, які здаються вам необхідними, а також враховувати ціну товару. Ціна на відеореєстратор залежить від його технічних характеристик. Великий вибір відеореєстраторыв і не тільки є на сайті https://tachila.com.ua/


Як правильно вибрати відеореєстратор для автомобіля
 
 

Кут огляду по горизонталі автореєстратора

У куті огляду по горизонталі поміщена певна каверза, яку слід враховувати при виборі відеореєстратора для автомобіля. Життєвий досвід підказує, що чим більше кут огляду, тим більшу ділянку дороги захопить камера. Логіка правильна, проте при кутах огляду понад 90 градусів проявляється так званий ефект риб'ячого ока, коли об'єкти по краях згинаються по дузі.

Багато відеореєстраторів в режимі Full HD автоматично знімають з кутом огляду менш як 90 градусів, хоча вказаний в специфікації кут може бути більший. Щоб знімання захоплювала увесь капот автомобіля разом з бічними стійками, як правило, досить кута 100 градусів.

Від чого залежить тривалість знімання автореєстратора

Тут працює така ж залежність, як з кінофільмами: чим вище якість знімання, тим більше місця знадобиться для зберігання відео. Чим довше відео, тим більше пам'яті воно "з'їсть". Тому ніколи не покладайтеся тільки на вбудовану пам'ять реєстратора і запасайтеся картами пам'яті. Деякі апарати дозволяють підключати до них флеш-карти або зовнішні жорсткі диски через USB- роз'єм.

Те, який відеореєстратор вибрати, також залежить який спосіб живлення буде для нього. Якщо апарат працює тільки на власному акумуляторі, він не підійде для тривалих поїздок. Тим, хто працює за кермом, однозначно рекомендуємо купити апарат з додатковим живленням від прикурювача.

Зробивши правильний вибір ви убережете себе від неприємностей на дорозі і завжди зможете довести свою невинність, або допомогти людині що виявився у біді.

Схожі матеріали:
👁 450
Категорія: Прес-реліз
Теги: автореєстратор, реєстратор автомобільний, автомобільний реєстратор




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ