Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.03.2020

Як провести активний і екстремальний відпочинок в Києві на вихідні дні


Екстремальні вихідні дні – відчуйте всі переживання під час польоту в аеротрубі


Коли все набридло, хочеться як треба підбадьоритися. Не всім сподобається звичайна прогулянка в лісі, відпочинок на пляжі чи спокійні посиденьки в кафе. Під час вікенду хочеться провести свій вільний час з користю та отримати масу позитивних емоцій, аби повернутись на роботу з позитивним настроєм та сповненим сил.

Відпочинок в Києві на вихідні дні стане дійсно незабутнім та екстремальним, якщо скористатись послугами аеродинамічної труби. Такий незвичайний відпочинок Ви запам’ятаєте надовго, та навіть захочете повторити знову.


Як провести активний і екстремальний відпочинок в Києві на вихідні дні
 

Екстремальні вихідні дні – відчуйте всі переживання під час польоту в аеротрубі

Не всі готові стрибнути з парашутом, в такому разі варто скористатись більш "приземленим" способом, а саме активний сімейний відпочинок в Києві на атракціоні, який створює повітряний потік, швидкість якого дорівнює 200 км/год, повністю імітуючи вільне падіння. Такий відпочинок в Києві на вихідні дні має декілька переваг:

  • Легкість. Літати в аеротрубі зовсім не складно. Багато учасників польоту уже з перших секунд можуть триматися у повітряному потоці та керувати своїм тілом.
  • Недорого. Щоб зекономити можете купити одразу сертифікат на декілька польотів, крім того літати можливо поодинці, або навіть групами по 4 людини.
  • Маса позитиву та безпека. Політ в аеротрубі повністю імітує стрибок з парашутом, кожен в повному об’ємі зможе відчути вільне падіння, але це все буде відбуватись на висоті всього декілька метрів над землею, також під час польоту гарантується нагляд від інструкторів.

Представлений екстремальний активний відпочинок в аеродинамічній трубі чудово підійде для всіх членів родини. До польоту допускаються діти від 4-х років, за всі процесом слідкує інструктор. Всього за кілька польотів здібні учні зможуть навіть навчитись деяких трюків.

Активний відпочинок в Києві на вихідні від команди Ulet.pro

Найбільш незабутній вид відпочинку, який Ви можете дозволити собі, не виїжджаючи з Києва–це естрім відпочинок на вихідні в аеродинамічній трубі. Це розвага точно стане одним з найбільш хвилюючих переживань у Вашому житті. А ще це спосіб стати найкрутішим в колі друзів та сім'ї. Відправляйтеся у парк Муромець,X-Parkта спробуйте себе в ролі сміливого парашутиста. На сайті Ulet.pro можливо замовити політ для себе або всієї родини і друзів.

Дзвоніть або замовляйте онлайн подарункові сертифікати вже зараз!



Схожі матеріали:
👁 1876
Категорія: Прес-реліз
Теги: активний відпочинок в києві на вихі, відпочинок в києві на вихідні, відпочинок в києві на вихідні дні




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ