Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.08.2019

Як вибрати хлібопічку?


У різних моделей хлібопічок є різні функції


Іноді так хочеться свіжого теплого і ароматного хліба, але в нашій країні, на жаль, немає маленьких затишних булочних поряд з будинком, де продають свіжий хліб, як у Франції, наприклад. Може навіть хтось є щасливим виключенням, але буває просто лінь йти рано вранці по хліб або банально немає часу на похід у булочну. Але можна здійснити свою маленьку мрію купивши хлібопічку. До того ж виготовлення хліба в домашніх умовах виходить дешевше, ніж купівля хліба в магазині. Так що на лице економія сімейного бюджету.

Хлібопічки прості у використанні. Ви просто завантажуєте в ємність усі інгредієнти, не змішуючи їх. Усю іншу роботу зробить піч, після закінчення роботи піч повідомить вас про це звуковим сигналом. Але все-таки важливим моментом є і ваш вклад в процес виготовлення хліба, необхідно точно відміряти кількість продуктів, вони мають бути кімнатної температури. Потім ви просто закриваєте кришку, задаєте програму і можете спокійнісінько займатися своїми справами. Таким чином, принцип дії хлібопічок єдиний.
 

контейнер для хлібопічки


Майже усі хлібопічки мають форми з антипригарним покриттям, для легшого їх очищення. По розмірах вони теж сильно не відрізняються. Майже на усіх моделях хлібопічок є цифрові дисплеї.

Найбільш важливою у виборі хлібопічки є місткість, то, скільки хліба може хлібопічка випікати. Хлібопічку зазвичай купують для того, щоб щодня насолоджуватися свіжою випічкою. Відповідно у виборі хлібопічки необхідно керуватися тим, скільки хліба потрібно вашій сім'ї в день і, виходячи з цього, визначити необхідний об'єм. Чи може бути, ви не хочете пекти його щодня і тому вам потрібна хлібопічка з великим об'ємом. Існують хлібопічки з можливістю випікати декілька маленьких буханців хліба.

У різних моделей хлібопічок є різні функції. Окрім функції випікання хліба, є такі функції як приготування джему, варення. Інші моделі мають систему автоматичного подання в тісто горіхів, родзинок та ін. добавок, на випадок якщо ви захочете зробити хліб з горіхами або зеленню або додати в кекс родзинки. У більшості моделей є вибір кольору кірочки і розміру випічки.

Якщо вам треба терміново приготувати свіжий хліб у більшості моделей є режим прискореної випічки. Якщо ви часто печете кекси і піроги вам знадобитися режим випічки кондитерських виробів. Також для тих, хто любить домашню випічку або робити пельмені, сподобатися режим приготування дріжджового тіста, цей режим носить назву - тісто для піци.

Також позитивним чинником є наявність на дорожчих моделях текстових дисплеїв, правда не у усіх моделей вони русифіковані. У комплект зазвичай входять інструкція російською мовою, книга рецептів, мірна скляночка і ложечка. Краще звичайно щоб усе це в комплект входило. Якщо ж до придбаної хлібопічки чогось все ж таки не вистачатиме, наприклад відра для хлібопічки https://spparts.com.ua/categories/konteinery-i-vedra-dlya-khlebopechki, або інших комплектуючих, то придбати новий аксесуар краще в інтернет-магазині Spparts - найбільшому центрі комплектуючих на побутову техніку.

 

Схожі матеріали:
👁 655
Категорія: Прес-реліз
Теги: побутова техніка, хлібопічка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ