Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.06.2019

Як вибрати профнастил для даху


Профільований лист і його властивості


Використання профнастила для покрівлі зробило цей матеріал неймовірно популярним. Ще нещодавно листи профнастила можна було використати лише при будівництві господарських будівель, але сьогодні, коли якість і зовнішній вигляд матеріалу змінився, його все частіше застосовують. Але чи так просто вибрати якісне покриття?

Вартість і якість будь-якого профнастила визначається залежно від безпосередньо його товщини, ширини і висоти і ширини хвилі. На перший погляд, може здатися неймовірним, але саме два останні показники роблять найбільший вплив на якість і міцність матеріалу.

Як вибрати профнастил для даху


Фахівці ділять профнастил на три типи, кожен з яких маркований певною літерою. Для даху використовують матеріал з буковою Н, а для стін - С. Поєднання цих букв в маркування матеріалів, говорить про комбінований тип профнастила. Це говорить про те, що цей матеріал може бути використаний у будь-якому місці.

Купити профнастил в Харкові від заводу виробника можна звернувшись в ООО "Айрон-Трейд".  Фахівці нададуть допомогу у виборі і проконсультують з усіх питань.

Визначившись з типом можна перейти до інших показників маркування. Зазвичай вони складаються з двох цифр, перша з яких - висота хвилі, друга, - корисна ширина листа. Це значення важливе, оскільки при розкладці на даху листи кладуть внахлест. Чим більше ці цифр, тим більше навантаження здатний витримати лист, а значить можна зменшити обрешетування.

Для захисту від корозії листи оцинковують і покривають лакофарбним покриттям. Це дозволяє не лише захистити листи, але і надати їм індивідуальність, завдяки багатому вибору кольорів. Але з часом фарба втрачає свої властивості і в цьому випадку варто розглянути профнастил з полімерним покриттям.

Профільований лист і його властивості

Профлист для покрівлі повинен не лише витримувати високі навантаження, але і бути добре адаптованим до погодних умов нашої країни. Полімерне покриття дозволяє продовжити термін експлуатації матеріалу і посилити його антикорозійні властивості. Профільований лист стійкий до будь-яких механічних дій і з легкістю витримує великі навантаження. Профлист оцинкований стійкий до дії високих і низьких температур, сонячних променів, різного роду атмосферних опадів.

Важливими для забезпечення безпеки якостями є вогнестійкість і пожежобезпека.

Окремо варто відмітити простоту і легкість монтажу покрівельного покриття. Купити профлист може будь-який дачник і без зусиль самостійно зробити монтаж покрівлі. На додаток до усіх цих якостей цей матеріал являється, мабуть, найдоступнішим.

Схожі матеріали:
👁 695
Категорія: Прес-реліз
Теги: Профільований лист, властивості, Профлист




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ