Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.03.2020

Як вибрати ремінець для годинника?


Перед купівлею упевніться, що ремінець підходить вам за розміром


Про годинники написано багато новин, заміток, книг і статей. Новинки виходять у світ мало не кожного тижня. Вражаючись фантазії і умінню майстрів, ми зовсім забуваємо про такий супутник наших "контролерів часу", як ремінець.

Виробники пропонують нашій увазі величезну різноманітність годинникових ремінців: окрім стандартних шкіряних, каучукові, текстильні, силіконові, пластикові, та і видів самої шкіри така кількість, що очі розбігаються! Не говорячи вже про різні браслети.

Але так було, звичайно ж, не завжди. На початку XX століття люди насторожено віднеслися до ідеї носити годинник на зап'ястку руки. Куди надійніше було тримати дорогий годинник в кишені. Компанія "Година" https://goduna.net.ua/ є провідним постачальником часових ремінців, браслетів, яка пропонує вашій увазі більше 1000 видів ремінців оптом і в роздріб.


Як вибрати ремінець для годинника?
 

Науково-технічний прогрес змусив по-новому поглянути на цей прилад для виміру часу. Велосипедами, автомобілями, аеропланами і іншими технічними новинками користуватися з кишеньковим годинником виявилося проблематично. Ще однією силою, що перемістила годинник на зап'ястку, стала Перша Світова війна. Саме в ті роки число чоловіків, що носили наручний годинник на ремінці, значно збільшилося. І це логічно, адже до військових умов кишеньковий годинник не пристосований.

Перший наручний годинник був забезпечений спеціальними ремінцями-ланцюжками. У 1927 році завдяки майстрам Будинку Моди Hermes в моду увійшов шкіряний ремінець.

Сучасні виробники годинника пропонують нам величезний вибір самих різних ремінців, залишається тільки питання: як вибрати ремінець для годинника?

На що звернути увагу при виборі ремінців для годинника?

Вибираючи ремінець для годинника, важливо орієнтуватися на декілька основних параметрах:
 
Розмір. І ось тут треба бути обережними, адже усі ремінці відрізняються по своїй довжині і товщині. Якщо вибрати неправильний, то такий ремінець просто не стане на своє законне місце, а це викличе величезну кількість труднощів. Щоб не допустити помилку при виборі, краще узяти старий ремінь і порівняти його розміри. Такий підхід є оптимальним і дозволить в точності не зробити помилку.

Тип кріплення. Якщо йдеться про старий годинник, та там були застосовані нестандартні способи для кріплення. Знайти ремінці у такому разі буває зовсім не просто.

Колір. І ось тут важливо орієнтуватися тільки на особисті переваги. А причина проста - у кожної людини свій смак. І навіть якщо перед цим був ремінець чорного кольору, замінивши його, нічого страшного не станеться, оскільки він також відмінно виглядатиме.


Схожі матеріали:
👁 775
Категорія: Прес-реліз
Теги: ремінець, годинник, розмір




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ