Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.03.2021

Як вибрати рушник для волосся, щоб завжди мати гарну зачіску


Якщо ви й досі не знаєте, який він — ідеальний рушник для волосся — ця стаття саме для вас.


Мікрофібровий рушник для волосся: як висушити волосся без шкоди для здоров’я

Навіщо витрачати час на укладку, а гроші на засоби для укладки волосся, якщо ви плануєте просто потерти свої пасма великим і товстим махровим рушником та все зіпсувати? Аби зачіска була ідеальною, про стан волосся потрібно дбати одразу після миття. Мінімізувати тертя, ввібрати зайву вологу та прискорити час сушіння можна тільки за допомогою спеціального рушника для волосся GannaPRO https://gannapro.com/.

Якщо ви й досі не знаєте, який він — ідеальний рушник для волосся — ця стаття саме для вас. Ми спробуємо переконати вас в тому, що ваше волосся заслуговує найкращого результату.


Купить одежду и полотенце из микрофибры
 

Чому рушник для волосся має значення

Найчастіше люди витирають мокре волосся махровим рушником, або використовують для цього рушник-тюрбан. Однак і перший, і другий вироби наносять лише шкоду пасмам. Адже здоров’я волосся залежить також і від того, яким саме рушником ви його сушите.

Щоб зрозуміти, чому махровий рушник шкідливий для вашої шевелюри, потрібно зрозуміти, як саме діє вода на структуру волосся. Вода, особливо тепла, швидко поглинається каротином, який міститься у волосинах. Від цього пасма набухають і розкриваються. Це призводить до того, що волосся починає завиватися та пошкоджується. Щоб такого не відбувалося, необхідно скоротити час перебування у душі та швидше видаляти надлишки води з волосся після миття. Це означає, що вам потрібно підібрати рушник, який діятиме швидше, ніж каротин, та миттєво вбиратиме зайву вологу.

Махровий бавовняний рушник з цією задачею не впорається. Адже процес поглинання вологи таким рушником досить тривалий. До того ж махрова бавовна відразу стає дуже мокрою, і ця волога знову потрапляє на волосся. Таким чином, пасма не сохнуть, а каротин продовжує всмоктувати вологу та руйнувати кутикулу. Волосся стає ламким з посіченими кінчиками.

Отже, який рушник підходить для цього якнайкраще? Швидко та м’яко поглинає вологу з волосся рушник з мікрофібри GannaPRO. Особлива структура мікроволокна дозволяє миттєво ввібрати зайву воду і залишає тканину сухою. У волоссі залишається достатня кількість вологи, що не зашкоджує пасмам будь-якого типу волосся. Увесь секрет полягає у тому, що мікроволокно має зірчасту форму у розрізі. Волога просто затримується між жолобками, сама тканина не просочується вологою. Тому пасма після такого рушника гладкі, блискучі та здорові на вигляд.

Переваги рушника з мікрофібри для волосся


Полотенца из микрофибры оптом GannaPRO
 

Мікрофібровий рушник для волосся GannaPRO — найкращий варіант для гарної зачіски. Адже виріб має низку переваг:

  1. Запобігає завиванню волосся. Гладка мікрофібра обмежує тертя об пасма. Тому кутикула також залишається гладкою, і волосся повертається у свій природний стан, не завиваючись.

  2. Не чіпляється за пасма. Бавовняний рушник з махрою чіпляється своїми ворсинками за волосинки та пошкоджує їхню структуру, призводить до ламкості. Мікрофібра набагато ніжніша та гладша. Тому волосся залишається таким самим м’яким та гладким. Достатньо просто промокнути пасма рушником з мікрофібри.

  3. Вбирає вологу, не пересушуючи волосся. Рушник з мікрофібри для волосся скорочує час сушіння, але не залишає в шевелюрі стільки вологи, скільки потрібно. Тому укладати таке волосся значно простіше: воно не розпадається та має природний блиск.

  4. Не залишає слідів ворсу на волоссі. Мікрофібровий рушник для волосся взагалі не має ворсинок, тому жодна з них не залишиться на пасмах.

Недоліки рушників з мікрофібри

Насправді недоліків у мікрофібрових рушників для волосся GannaPRO немає. Єдине, до чого вам доведеться звикнути, це те, що виріб не можна прати у гарячій воді та використовувати для прання відбілюючі та кондиціонуючі засоби, які забивають мікроволокна.


Рушник для волосся
 

Чому варто купити для волосся рушник з мікрофібри GannaPRO

  • Різні розміри та кольори. Ви можете вибрати для сушіння волосся такий рушник, який за розміром та кольором вам підійде найбільше. Для довгого волосся ми пропонуємо великий виріб, для короткого — середній за розміром рушник. Асортимент каталогу дозволяє купити малиновий, помаранчевий, синій, салатовий, фіолетовий, графітовий чи сірий рушник.

  • Суперм’якість та суперпоглинання. Рушники з гладкої мікрофібри замшеві на дотик та вбирають в себе в 4 рази більше вологи за власну вагу.

  • Заощадження часу та грошей. Мікрофіброві рушники GannaPRO скорочують час на природнє сушіння волосся. Пасма стають здоровими, а ви не витрачаєте більше грошей на відновлюючі засоби.

  • Багатофункціональність. Такий рушник можна використовувати не лише для швидкого сушіння волосся, а й для душу, ванни, басейну, спорту, туризму. Він легкий та компактний, його зручно брати з собою для тренувань та у подорож.

  • Українське виробництво. Купуючи рушник GannaPRO, ви купуєте продукт, виготовлений в Україні. Таким чином, ви підтримуєте розвиток саме українського бізнесу.

  • Чудовий подарунок. Ви можете купити виріб на подарунок. А для найособливіших випадків є змога замовити додатково послугу брендування. Тоді найдорожчі для вас люди отримають іменний подарунок.

Де купити рушник з мікрофібри для волосся GannaPRO

Купити мікрофіброві рушники для догляду за волоссям можна на сайті виробника або в торгівельних точках партнерів. Замовлення оформлюється як для роздрібних, так і для гуртових клієнтів. Додатково пропонується послуга брендування для індивідуальних та корпоративних замовлень.



Схожі матеріали:
👁 553
Категорія: Прес-реліз
Теги: Махровий бавовняний рушник, рушник, рушник для волосся, Мікрофібровий рушник, махровий рушник




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ