Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.02.2019

Як вибрати захист паху: черепашка чи бандаж?


Незалежно від типу захисту зовнішні статеві органи повинні повністю знаходитися під паховою накладкою


Спортивне спорядження для захисту паху є обов'язковим для професійного рингу, незалежно від того, про який вид єдиноборств йде мова. Попри те, що удари в пах заборонені на будь-яких турнірах, нерідкі ситуації з випадковим попаданням в цю область, і без хорошого захисту такий удар може мати серйозні наслідки.

Багато початківців ставлять питання, про те, як захистити свій пах? Адже спеціалізовані магазини пропонують немало варіантів цього самого захисту. "Лига Спорта" - є одним з таких інтернет-магазинів спорт товарів де можна придбати спортивний інвентар.

Як вибрати захист паху: черепашка чи бандаж?
 

Які пахові накладки вибрати?

Насправді існує лише два типи пахових накладок (усе інше - їх різновиди):
  • Черепашка. Традиційний варіант захисту паху. Може бути невеликою накладкою (з пластика або іншого легкого і міцного матеріалу), яка має власні кріплення або вкладається в спеціальну кишеньку спортивного спорядження (штанів або шортів).

  • Бандаж. Надійніший варіант захисту паху, який окрім власне черепашки, що прикриває зовнішні статеві органи, має додаткові еластичні (частіше - набивні) накладки, що захищають лобок, а іноді і внутрішню частину стегон.
Розташовувати черепашку необхідно точно в районі зовнішніх статевих органів, спорядження не повинне зміщуватися в сторони.

Якщо у черепашки є власні кріплення, вона надівається, як звичайні труси - дві лямки облягають стегна в горизонтальній площині і ще дві (або одна) проходять знизу через промежину.

Черепашка або бандаж мають бути щільно зафіксовані на стегнах, щоб вони не зрушувалися і не зміщувалися в процесі поєдинку.

Якщо черепашка або бандаж сильно заважають бійцеві, це означає, що спорядження неправильно надіте або невірно підібраний розмір.

Як вибрати захист для паху

Таким чином, відповідь на питання про те, як вибрати захист для паху, має три складові:
  • тип захисту (він має бути зручний особисто для Вас),
  • розмір (він повинен відповідати Вашим габаритам)  
  • естетика (особливо якщо це великий бандаж, який ви використовуватимете на спарингах поверх одягу).
Незалежно від типу захисту зовнішні статеві органи повинні повністю знаходитися під паховою накладкою, будь-який інший варіант недопустимий.

Саме так надівається паховий захисний бандаж, тут немає ніякої складності, просто треба чітко розуміти усі нюанси.

Схожі матеріали:
👁 1014
Категорія: Прес-реліз
Теги: пахові накладки, накладка, черепашка, бандаж, спорт товари, інвентар, пах, Спорт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ