Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.01.2018

Як жителям Гребінки підзаробити у 2018 році: ідеї від Doba.ua


Якщо у вас євільна кімната чи квартира, спробуйте здати її в оренду


Як жителям Гребінки підзаробити у 2018 роціПісля новорічних свят у більшості українців одне питання: де тепер підзаробити грошей? Не становлять винятку і жителі Гребінки. До столиці та обласного центру, де великі зарплати, 150 та 190 км відповідно. Це далекувато, тому варіант підробітку потрібно шукати на місці.

Гребінка, важливий залізничний вузол на ділянці Харків—Київ, з'явилася у 1895 році. Тоді села Петрівка та Тінь поступово об’єдналися,а поселення начальника залізничної станції та кількох робочих розрослися до розмірів міста.

Зараз у Гребінці є 4 школи, лікарні, супермаркети та сучасний спортивний комплекс не тільки зі стадіонами, але й тенісними кортами. А таким не кожне провінційне місто може похвалитися.

Окрасою Гребінки є Свято-Георгіївський храм, відкритий у вересні 1998 року. Зараз релігійна споруда та прилегла територія — улюблене місце прогулянок та головна архітектурна пам’ятка міста.


Як жителям Гребінки підзаробити у 2018 році
 

Надання послуг

Це спосіб універсальний для людей будь-якого віку. Підлітки можуть вигулювати собак, допомагати по господарству, прибирати будинок, виконувати роль кур’єрів з доставки їжі чи посилок. Активним пенсіонерам під силу простий ремонт одягу або приготування їжі. Майстровиті чоловіки справляться з підключенням пральної машини, ремонтом у квартирі, відкиданням снігу взимку. Жінки можуть працювати нянями, гувернантками, економками або доглядальницями.


Як жителям Гребінки підзаробити у 2018 році

Хендмейд

Ручна праця цінувалася завжди. От і зараз бажаючих купити якісно сплетений шарф чи светр, домашній торт чи кекси за індивідуальним замовленням багато. Це не обов'язково можуть бути мешканці Гребінки. За допомогою інтернету легко монетизувати будь-яке хобі та налагодити продаж по всій Україні. Достатньо на сторінках у соціальних мережах викласти фото з описом виробу та вказати контактну інформацію.

Житло в оренду


Як жителям Гребінки підзаробити у 2018 році
 

Якщо у вас є вільна кімната чи квартира, спробуйте здати її в оренду, адже Гребінка — це важливий залізничний вузол. Орендарями можуть стати подорожні чи працівники залізниці у відрядженні.Завдяки інтернету знайти житло на місяць чи кілька діб у Гребінці так само просто, як і зняти квартиру в Полтаві. Сфотографуйте житло, розмістіть оголошення, вкажіть контактний номер та вартість проживання.Цей вид заробітку не потребує великих фінансових вкладень або відриву від основного місця роботи.

Звичайно, шукати клієнтів можна й самому, але краще звернутися за допомогою до спеціалізованих онлайн-ресурсів. Часто ті, хто у відрядженні вирішив зняти квартиру в Житомирі, Гребінці чи будь-якому іншому місті на добу, потребують звітних документів за проживання. Тому необхідно завчасно ознайомитися з тонкощами ведення цього бізнесу.

Як бачимо, навіть у невеликому місті можна організувати стабільний підробіток. Головне — шукати нові можливості та бути позитивно налаштованим.

Схожі матеріали:
👁 1159
Категорія: Актуально
Теги: оренда, Житомир, хендмейд, житло, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ