Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.02.2018

Які старі німецькі авто не варто купувати навіть за копійки


Авто німецького виробництва вважаються якісними і довговічними


Які старі німецькі авто не варто купувати навіть за копійкиЗа останній рік попит на вживані авто в Україні істотно зріс.

Традиційно серед українців високим попитом користуються старі німецькі автомобілі.

Авто німецького виробництва вважаються якісними і довговічними. Однак далеко не всі вони демонструють ту легендарну надійність рівня Mercedes W124.

А деякі з них є досить проблемними. «Автоцентр» відібрав вживані авто з Німеччини, від покупки яких краще відмовитися.

BMW X3

Перший компактний кросовер BMW не порадує надійністю. Особливо клопіткою є чотирициліндровий двигун N46B20 з примхливими ситемами бездроссельного впуску (Valvetronic) і змінних фаз газорозподілу (VANOS).
Якщо вийшов з ладу редуктор переднього моста BMW X3 зробиться заднеприводним. Також частими є поломки трапеції двірників, омивача заднього скла і електросклопідйомників.


BMW X3

Mercedes-Benz GL

Семимісний кросовер Mercedes просторий і добре оснащений, але не найнадійніший. У бензинових V8 об’ємом 4,6 і 5,5 л виходить з ладу ланцюг ГРМ і спостерігаються витоки масла. Недовговічна і повноприводна трансмісія, а в 7-ступінчастою АКПП ненадійні гідроблок і керуюча плата.

Недовго служить і пневмопідвіска: часом вона виходила з ладу і після 70 тис. км пробігу.

 
Mercedes-Benz GL
 

Smart Fortwo

Вживаний Смарт в Україні виявився досить популярним в силу малих митних платежів, що продиктовано невеликим об’ємом двигуна. Правда ці ж маленькі мотори – слабке місце моделі. Ресурс як бензинових так і дизельних двигунів – 100-150 тис. км і капремонту вони не підлягають.

Крім того, навіть справні бензинові мотори відрізняються підвищеною витратою масла (500 г на 1000 км). Відзначено і проблеми з роботизованою КПП.

Smart Fortwo
 

Volkswagen Fox

У наших краях цей хетчбек – рідкість, але в Німеччині вживаний Volkswagen Fox чимало, і їх продають за дуже привабливою ціною. Але в основних німецьких рейтингах якості модель займає останні місця.

Ахіллесовою п’ятою VW Fox є електроніка – відзначені постійні виходи з ладу підсвічування приладової панелі, електросклопідйомники і бортовий комп’ютер. У 1,4-літровому двигуні виходять з ладу натяг ременя ГРМ, а ще у Fox проблемна механічна КПП.


Volkswagen Fox
 

Volkswagen Sharan

Volkswagen Sharan першого покоління – мінівен-довгожитель, який випускали з 1995 по 2010 роки. Втім, це не означає, що він дуже надійний.

Центральний замок і електросклопідйомники дуже часто виходять з ладу. У кондиціонері недовго живуть трубки і радіатор. Слабке місце бензинових двигунів об’ємом 1,8 і 2,8 л – котушка запалювання, а у 1,8-літрового бензинового часто виходить з ладу турбіна.


Volkswagen Sharan


Схожі матеріали:
👁 1184
Категорія: Прес-реліз
Теги: BMW X3, старі авто, авто, Volkswagen




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ