Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.09.2020

Якісна художня література в книжковому інтернет-магазині


Інтернет-магазин напряму співпрацює з багатьма видавництвами, тому ціни на літературні твори не завищені.


Якщо ви полюбляєте якісну художню літературу, варто відвідати спеціалізований інтернет-магазин Bookish. Тут представлені і новинки від відомих авторів, і класичні твори. Читання надихає, розвиває нас, а той момент, коли ви вперше відкриваєте нову книжку, відчуваєте неймовірний аромат свіжого паперу, шелестіння сторінок, не можна порівняти ні з чим іншим. Якісна книга – це чудовий подарунок. Відвідайте інтернет-магазин, щоб обрати нові книжки для себе або близьких вам людей.
 

10 хвилинний макіяж
 

Асортимент магазину

В магазині BOOKISH представлені книжки для різних вікових категорій:

  • дорослі;
  • малеча;
  • молодші школярі;
  • юнаки.

Перевага цього інтернет-магазину, що багато літературних творів представлено англійською мовою. Таким чином можна не тільки насолоджуватись несподіваними поворотами сюжету, а й вивчати мову. Бо тільки постійно тренуючись, читаючи англійською, можна значно збільшити словниковий запас.

Також в магазині представлені книжки класифікуються за жанрами. Окрім художньої літературі, є твори про саморозвиток, створення та ведення бізнесу, навчальні книжки, література для дітей. В продажу представлені розвиваючи ігри, канцтовари. Є посібники для самостійного вивчення різних мов.

Інтернет-магазин напряму співпрацює з багатьма видавництвами, тому ціни на літературні твори не завищені. Тут постійно проводяться акції, розпродажі, можна економити, купляючи товари з цих категорій.

Як оформити замовлення

Оформлення замовлення не займе багато часу, але спочатку треба ознайомитися з повним асортиментом. Обравши конкретні товари, додайте їх до кошику, заповніть форму реєстрації, вказавши адресу доставки. Є можливість самостійного вивозу, яка доступна жителям та гостям Києва. Магазин Bookish розташовано у самісінькому центі міста – на Подолі. Всі інші покупці можуть скористатися послугами транспортних компаній. Оплата замовлення теж здійснюється зручним для вас способом – переказом на банківську картку, післяплата при отриманні.

Якість книжок, які представлені в інтернет-магазині, висока. Тут можна придбати подарункові видання, котрі прикрасять будь-яку домашню бібліотеку. Ціни на художню, навчальну літературу встановлені на мінімальному рівні. Кожен покупець знайде тут ті товари, які підходять саме йому. Не відмовляйте собі в задоволенні купляти нові книжки та насолоджуватися якісною літературою.



Схожі матеріали:
👁 310
Категорія: Прес-реліз
Теги: книги англійською мовою, книги




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ