Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.02.2020

Якісні автозапчастини та, як зберігати автомобіль просто неба


Рекомендується вивертати колеса у бік бордюру або іншої найближчої перешкоди і включати першу передачу


Найприроднішим місцем для купівлі автозапчастин, являється магазин запчастин. Багато водіїв ремонтують свої автомобілі самостійно у вільний час, і поїздка в автомобільний магазин є невід'ємною частиною вільного дня або суботнього ранку. А у багатьох випадках це поїздка буде попередньою для того, щоб тільки замовити постачання тієї або іншої деталі, яка відсутня на складі.

Але замість того, щоб втрачати час на поїздки, чи не краще відкрити інтернет-браузер і знайти все, що вам треба в декілька клацань миші?

Відвідуємо інтернет-магазин автозапчастин CarEra

Асортимент дуже широкий - ви можете вибирати з сотень продуктів з таких категорій, як: двигун, трансмісія, гальмівна система, зчеплення, колеса, шини і багато що інше.

Інтернет магазин автозапчастин CarEra трансформує накопичений за час роботи досвід, пропонуючи своїм клієнтам продукцію найвищої якості з урахуванням їх потреб за конкурентоздатними цінами.

Автозапчастини - переваги CarEra

Навіщо замовляти автозапчастині в інтернет-магазині? Ви економите час, тому що не стоїте в черзі до каси. Онлайн-покупки в магазині автозапчастин можуть бути зроблені в слушний час: після роботи або у вихідні дні, а також з будь-якої точки світу з доступом в Інтернет.

У інтернет магазині автозапчастин CarEra - https://carera.com.ua/ ви знайдете функціональну і зручну пошукову систему - ви можете шукати автозапчастини, ввівши код товару або його назву. Ви також можете проглянути каталог - виберіть відповідну категорію, а потім продукт. Ваша посилка буде якісно упакована і відправлена негайно - впродовж 24 годин.

Якісні автозапчастини


Якщо у вас є які-небудь питання або сумніви з приводу автомобільних запчастин, пропонованих компанією CarEra, при оформленні замовлення, будь ласка, зв'яжіться по телефону або електронній пошті з менеджерами, які із задоволенням дадуть відповідь на усі ваші питання. Вибираючи саме цей інтернет-магазин, ви можете бути упевнені у своєчасній доставці необхідних вам запчастин за доступними цінами.

Як зберігати автомобіль просто неба: загальні рекомендації

Тривала стоянка будь-якого транспортного засобу зв'язана з негативними наслідками для деяких його вузлів і деталей. Тому слід ознайомитися з основними рекомендаціями для того, щоб дізнатися, як правильно організувати зберігання автомобіля просто неба з мінімальними наслідками.

Перше, що слід враховувати перед підготовкою до стоянки - термін, впродовж якого автомобіль залишиться нерухомим. Якщо зберігання просто неба має на увазі його часту експлуатацію, коли перерва у використанні не перевищуватиме одного тижня, тобто декілька загальних порад, які допоможуть зберегти працездатність усіх його вузлів і деталей:


Якісні автозапчастини

 
Встановлюйте автомобіль на невеликій піднесеності, щоб під ним не утворювалося калюж. По-перше, підвищена вологість прискорює корозію. По-друге, часті цикли заморожування і відтавання шин може привести до їх ушкодження.

Не використайте гальмо стоянки. Особливо в міжсезоння, коли температура навколишнього повітря постійно міняється з плюсовою на мінусову. Це може стати причиною примерзання колодок або їх корозійного зрощення з барабанами. Рекомендується вивертати колеса у бік бордюру або іншої найближчої перешкоди і включати першу передачу.

Переконайтеся, що відключені усі споживачі електрики. А при стоянці на термін більше одного тижня від'єднайте клеми або зніміть акумулятор з авто.

Бажано ставити автомобіль в освітлюваному вночі місці або у відносно людному і прохідному. У ідеалі краще всього зберігати свою машину під власними вікнами. Це дозволить здійснювати щоденний контроль над її станом, а у разі яких-небудь інцидентів - своєчасно відреагувати.

Пам'ятайте, що таке справа, як зберігання автомобіля просто неба, зв'язана з певними рисками. Будь-який транспортний засіб, залишений на тривалий термін без догляду, набуває відповідного зовнішнього вигляду. Це може спровокувати акт крадійства або вандалізму відносно вашого авто. Злодії набагато більш охоче працюють з машинами, які зовні схожі на кинуті. Тому не буде зайвим час від часу очищати автомобіль від пилу і бруду або переганяти його на інше місце.

Схожі матеріали:
👁 674
Категорія: Прес-реліз
Теги: ремонт, авторемонт, автомобіль, дороги, запчастини




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ