Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.12.2019

Якісні кадри - шлях до успіху громади


Посадові особи, депутати, та інші особи мають право на професійне навчання, професійне зростання


Децентралізація влади, зміни територіального устрою, реформування місцевого самоврядування ставлять нові вимоги до професійних та особистісних якостей посадових осіб місцевого самоврядування, рівня їх професіоналізму та компетентності.

Посадові особи, депутати, та інші особи мають право на професійне навчання, професійне зростання.


Якісні кадри - шлях до успіху громади


10 грудня 2019 року в приміщенні Гребінківської міської ради відбувся навчальний семінар з посадовими особами. Одним з питань розглянуто питання щодо обов’язкового проходження курсів підвищення кваліфікації.

Керуюча справами виконавчого комітету міської ради Лисогор В.М. відмітила, що необхідною передумовою ефективного виконання зазначених завдань та повноважень місцевого самоврядування є належний професійний рівень посадових осіб та депутатів Гребінківської міської ради, забезпечення постійного вдосконалення їх професійних знань, умінь і навичок, а також створення відповідних умов для підвищення рівня їх професійної підготовки.
 

Якісні кадри - шлях до успіху громади
 

Цапенко Л.В., секретар міської ради, провела тренінг «Робота в команді», де посадові особи могли проаналізувати використані власні методи досягнення цілей, обговорити ефективність різних управлінських навичок, методів запровадження змін, фокусуючи увагу на корисності дій без примусу, за умов поваги до інших, творчого сприяння змінам, відкритості до нестандартних ідей. Людмила Василівна звернула особливу увагу на оформлення нормативних та інших актів в формі рішень, які рада приймає в межах своїх повноважень та на злагодженість у роботі всіх відділів міської ради та її виконавчих органів.
 

Якісні кадри - шлях до успіху громади

Гребінківська міська рада


Схожі матеріали:
👁 633
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: децентралізація влади, територіальний устрый, реформування, місцеве самоврядування




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ