Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.07.2019

Яку дров’яну печ для лазні та сауни придбати


Магазин «Теплодар» пропонує Вам купити печі для лазні


Лазня ще з давніх часів вважалась джерелом здоров'я. У неї ходили не лише помитися, але і отримати духовне очищення. Нині банні традиції відроджуються і стають усе більш актуальними. Багато хто мріє побудувати власну лазню на дачній або заміській ділянці. Дуже важливим завданням при її проектуванні є правильно вибрана піч. Саме вона є серцем парної. Магазин «Теплодар» https://www.teplodar.in.ua - це дров’яні печі для лазні та сауни.

На сайті магазину «Теплодар» ви можете ознайомитися з асортиментом, цінами, провести порівняння моделей, а також зробити замовлення.

Яку дров’яну печ для лазні та сауни придбати
 

Види печей для лазні: що краще вибрати

Досвідчені фахівці радять робити вибір печі для лазні уважно і неквапливо. І це правильно. Різні рішення нагрівальних приладів мають цілий спектр особливостей. Це не лише вид палива і тип горіння: одні печі підходять для російської лазні, інші ідеальні для сауни. Моделі з парогенератором забезпечать безпеку, а електрокам'янка, яка зараз є на ринку ідеально підійде для розміщення в кімнаті без димаря.

Аналізуючи і вивчаючи представлені на ринку види печей для лазні, звертаючи увагу на їх ключові особливості, можна зробити ідеальну покупку для комфортного відпочинку.

Які бувають печі для лазні

Печі для лазні бувають:
  • з якого матеріалу зроблені: з цеглини, з каменю, із сталі, із сталі обкладені каменем, з чавуну;

  • за способом нагріву каменів: електричні, дров'яні, газові, на рідкому паливі, нагріваючи пором;

  • за способом закладки дров (подання палива): закладка дров усередині парилки лазні, закладка дров зовні парилки лазні (печі з тунельною топкою або піч-камін, топиться з передбанника або іншого сусіднього приміщення);

  • за способом нагріву води в лазні: прості печі для лазні, печі з баком для води, печі з теплообмінниками для нагріву води;

  • по розмірах: печі для невеликих сімейних і гостьових лазень з масою каменів до 500 кг, великі для громадських лазень з кам'яною засипкою від 500 кг до декількох тонн;
Магазин «Теплодар» пропонує Вам купити печі для лазні:
  • із сталі і з чавуну;
  • дров'яні, газові і електричні печі;
  • дров'яні печі класичні і печі з тунельною топкою (печі-каміни);
  • печі для лазні без бака і печі для лазні з баком для води.

Чому пропонуємо дров'яні печі для лазні із сталі?

Тому, що час нагріву парної до 70 такою піччю складає всього 1-2 години. Звичайно, час нагріву сильно залежить від міри утеплення, від пори року і інших чинників.

Температура на зовнішньому корпусі дров'яних печей, що продаються магазином «Теплодар», під час топки не перевищує 80, що істотно знижує небезпеку отримання теплових опіків.

Швидка заміна дров'яної печі у разі ремонту (ремонт робиться впродовж декількох годин).

Схожі матеріали:
👁 712
Категорія: Прес-реліз
Теги: баня, піч, Сауна, лазня




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ