Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.02.2016

Ярослава Руденко прийняла участь у творчому вечорі заслуженого діяча мистецтв України Марії Бойко


Збирала друзів на творчу зустріч поетеса, заслужений діяч мистецтв України – Марія Бойко


Ярослава Руденко прийняла участь у творчому вечорі заслуженого діяча мистецтв України Марії БойкВ ПОЛТАВІ ПАНУВАЛА «МАГІЯ ДРУЖНЬОГО КОЛА». «Гори! Гори, ясно!» – примовляли до настрою глядачі, утворюючи магію дружнього кола у Полтавському художньому музеї. Збирала друзів на творчу зустріч поетеса, заслужений діяч мистецтв України – Марія Бойко. «І в зимову пору, можна зігрітися щастям і радістю від зустрічі», – промовила Марія Бойко.

В концерті взяли участь: Заслужений артист України Валерій Соколик, композитори: Олег Писаренко та Михайло Косенко, хормейстер дитячої капели «ДОМІНУС» Людмила Портна.

Дуже доречно, в контексті виставки сучасного іконопису, презентованої нині в художньому музеї, прозвучали рядки поезії Марії Бойко:
«Зроблять з душі вуглину, а ти гострішим кінцем,
Малюй погожу осінню днину, і найрідніше тобі лице.
Малюй розсміяні квіти, якими повниться світ,
Малюй, бо варто життя любити, допоки ми всі живі!
Дарма, що контури чорні, а рухи твої різкі,
Хтось візьме, і до грудей пригорне,
І визолотить таки твій день промінням гарячим, і вмиє серце від сліз,
Хтось тільки щастя своє побачить, у тій вуглині колись…»
Особливою гостею свята, стала солістка Національної філармонії України та Ансамблю збройних сил України, Заслужена артистка України – Ярослава Руденко. Ведучий вечора Олег Година, представив її з особливою теплотою: « Жіночий голос – дзвінкий у всі часи! Жіночий голос, як маяк у буремному морі життя! Жіночий голос – зваба і натхнення… Жіночий голос, що може загоїти будь-яку печаль… бо є у жінки якісь незбагненні чари, що діють на світ, гармонізуючи його… І пісня для жінки – завжди молитва за рідних. Своє натхнення вам друзі, дарує наша землячка, полтавка – Ярослава Руденко!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярослава Руденко розповіла, що полюбляє готувати та кого прихистила

Днями Ярослава святкувала день народження – вітаємо нашу зірочку! Ярослава подарувала дві пісні Руслана Білишка, на слова Марії Бойко та розповіла присутнім, що є в її репертуарі особлива пісня, яку з трепетом слухають бійці на передовій – «Пішов милий на війну», автором якої також виступила  Марія Бойко. За цю, та ще за цілу плеяду військово-патріотичних пісень для Національних колективів, почесну грамоту Марії Бойко вручив Президент фонду підтримки Національної безпеки України.

Чарівники-організаторитворчого вечора Марії Бойко «Магія дружнього кола» сподіваються, що зігрівши серця людей, додали їм наснаги та радості дочекатися миру, весни і квіту!
 












Схожі матеріали:
👁 1684
Категорія: Прес-реліз
Теги: Марія Бойко, Ярослава Руденко




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ